""
""

Partizan vraća Vukotića! Moca je novi predsednik Omladinske škole

Vreme čitanja: 1min | sre. 23.09.15. | 11:53

Još jedna čast za legendarnog asa crno-belih

Posle bezmalo dva meseca Momčilo Vukotić se vraća u Partizan! Legendarni fudbaler crno-belih, koji je od leta 2012. do 31. jula ove godine obavljao funkciju direktora Omladinske škole u narednom periodu biće njen predsednik.

Vukotića će na tu funkciju, dva meseca posle odlaska u penziju, postaviti čelnici kluba iz Humske 1, svesni potrebe da je za razvoj velikog broja talenata u Sportskom centru „Zemunelo“ neophodan čovek koji fudbal poznaje u prste i koji je poslednjih godina značajno doprineo poboljšanom radu frabrike budućih asova. A boljeg od Moce Partizan, trenutno, nema.

Izabrane vesti

Promocija Momčila Vukotića na funkciju predsendika Omladinske škole Partizana biće upriličena u četvrtak, u hotelu Ceptar apart, u centru Beograda.

Momčilo Vukotić ima 65 godina, za crno-bele je u dva mandata odigrao 791 utakmicu, po čemu je klupski rekorder. U Humskoj 1 je posle igračke karijere bio sportski direktor (1984-1988), trener (1988/1989) posle čega je radio u klubovima u Grčkoj i na Kipru, a od 2012. bio je direktor Omladinske škole. Ostaće da brine i deci Partizana...

 


tagovi

Zoran PopovićSuperligaSrbijaFK PartizanMomčilo VukotićEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara