""
""

Partizan: Zeko, hvala ti za ovih 50 godina

Vreme čitanja: 2min | sre. 28.12.16. | 14:36

Ceremonija posvećena nekadašnjem generalnom sekretaru Parnog valjka i bivšem košarakšu ovog kluba

Još jedna svečanost na stadionu Partizana, posle Saše Ilića koji je juče u prijatnom ambijentu produžio ugovor do leta 2018, u trofejnoj sali stadiona u Humskoj 1 "gostovao" je Žarko Zečević, nekadašnji košarkaš, a potom i dugogodišnji funkcioner crno-belih.

Izabrane vesti

Povod - izuzetan. Obeležavanje 50 godina provedenih na Topčiderskom brdu, što kao igrač, što kao rukovodilac, a na posletki kao čovek koji se iz senke i te kako pitao šta će se dešavati sa Parnim valjkom.

Na svemu što je učinio tokom svoje karijere, akotuleni rukovodioci su mu se zahvalili prigodnom svečanošću, na kome su ga obasuli darovima. Zečević je na poklon dobio uramljeni dres sa brojem 50 i njegovim nadimkom "Zeka". Zatim, zlatnu klupsku plaketu, monografiju, kao i uramljenu fotografiju sa posete Mišela Platinija Sportskom centru Zemunelo, koji je inače Zečevićevih ruku delo.
"I ja sam pomalo iznenađen ovim što ste organizovali, i dirnut sam. Kad sam 2007. godine napuštao klub sa funkcije generalnog sekretara, bila su neka druga vremena i niko se nije setio ni kafom da me ponudi, ali sad mi se čini da je daleko bolje i na tome hvala sadašnjim rukovodiocima", rekao je ushićeni Zečević, podsećajući između ostalog i na početke svoje košarkaške karijere.

Počasni predsednik Partizana, Ivan Ćurković, biranim rečima pozdravio je svog dugogodišnjeg saradnika iz Uprave kluba.
"Moram priznati da Zečević nije bio baš briljantan košarkaš, ali je zato bio briljantan rukovodilac. Rešavao je čak i one probleme koje smo smatrali nemogućim. Uspeo je da svoje ime ureže u istoriju Partizana i na tome smo mu posebno zahvalni. Možemo samo da mu čestitamo ovaj redak jubilej", rekao je Ćurković.

U ime sadašnje Uprave Zečevića je pozdravio predsednik Milorad Vučelić.
"Zeko, samo ti znaš kroz šta si sve prošao i šta si sve izdržao, nakupilo se mnogo toga tokom ovih 50 godina. Svaka ti čast", rekao je Vučelić.


tagovi

Žarko ZečevićSuperligaSrbijaFK PartizanMilorad VučelićIvan Ćurković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara