"Miloš Jojić"
"Miloš Jojić"

Partizanov heroj izbačen iz stana!

Vreme čitanja: 2min | ned. 04.08.13. | 20:39

Stanodavci Miloša Jojića izgubili strpljenje s obzirom da uprava crno-belih nikako da ispuni obećanja i plati dugove. Isti je slučaj i sa Stefanom Savićem

Miloš JojićNa sva usta su se u fudbalskom klubu Partizan hvalili nesebičnim gestom pomoći košarkaškoj sekciji, ali se u svetlu poslednjih informacija postavlja pitanje kome je ona potrebnija? Redakcija MOZZART Sporta, naime, saznaje da je Miloš Jojić, momak koji je pogotkom u prolećnom večitom derbiju sa Crvenom zvezdom Grobarima doneo toliko radosti, a crno-belima praktično šampionsku titulu, izbačen iz stana!

I to u noći kada je Partizan gostovao kod Ludogoreca, pa je 21-godišnjeg Jojića po povratku iz Bugarske sačekalo više nego neprijatno iznenađenje. Ali, on nije bio jedini, s obzirom da je "bravu promenio" i stanodavac dve godine mlađeg Stefana Savića, koji je trenutno na pozajmici u BSK Borči.

Izabrane vesti

Kako saznajemo, obojici je ponuđeno da spavaju u sportskom centru Zemunelo, a možemo samo da pretpostavimo da su, u nedostatku drugih rešenja, to i prihvatili.

MOZZART Sport je pokušao, ali nije uspeo da stupi u kontakt sa Jojićem ili Savićem.

Inače, problem sa kirijama nije "od juče" s obzirom da dugovi uprave Partizana na iznajmljivanje stanova za sve fudbalere nisu uopšte naivni. Štaviše, kada se sve skupi na gomilu, a pojedini stanodavci nisu dobili ni dinara u proteklih godinu dana, u pitanju je opterećujuća suma.

Zadatak da pokuša da sredi situaciju dobio je generalni sekretar kluba Darko Grubor. Međutim, s obzirom da su crno-beli više puta pogazili reč nekima od stanodavaca se jednostavno smučilo.

Neki još uvek čekaju, jer ima i igrača koji iz svog džepa plaćaju polovinu rate u dogovoru sa stanodavcima.

Možda je uprava fudbalskog kluba trebalo da promisli malo i da deo novca koji će zaradati od prodaje ulaznica za revanš sa Ludogorecom iskoristi za plaćenje svojih dugova umesto što je najavila da će ga proslediti košarkaškoj sekciji?

Podsetimo, slična situacija se zbila i decembra 2011. godine, kada je iz stana izbačen Nikola Aksentijević.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Darko GruborMiloš JojićFK PartizanSrbijaStefan SavićSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara