Partizanov Kosović: Iz Litvanije bez primljenog gola

Vreme čitanja: 2min | uto. 31.07.18. | 14:48

„Jedini kiks smo napravili u Surdulici“, poručio je mladi vezista

Fudbaler Partizana Nebojša Kosović ocenio je da su crno-beli u imali uspešan start sezone u evropskim takmičenjima, ali da ekipa žali zbog poraza od Radnika u Superligi Srbije
„Start sezone je zadovoljavajući na evropskoj sceni, jedino nas boli taj poraz na početku sezone u domaćem prvenstvu kada smo izgubili u Surdulici od domaćina. Ukupno smo na tri utakmice ostvarili tri pobede bez primljenog gola i želimo tako da nastavimo tako u Litvaniji, prođemo Trakaji i odemo dalje u treće kolo“, rekao je Kosović za klupski sajt.

On je istakao da su jedini kiks crno-beli napravili protiv Radnika.
„Prvi poraz u Surdulici nas 'žulja', ali nam je svakako bio velika opomena... Idemo dalje i moramo da stvaramo pozitivnu atmosferu i veru za dalje, jer ono što je bilo ne možemo da vratimo“.

Izabrane vesti

Kosović je rekao da želi da se nametne treneru Miroslavu Đukiću dobrim igrama, kao i da "želi da Partizan pobeđuje".On je posle sedam meseci pauze zbog povrede upisao svoju prvu ovosezonsku utakmicu u rodnom Nikšiću u utakmici prvog kola kvalifikacija za Ligu Evropa protiv ekipe Rudara iz Pljevalja.
„Svi znamo da sam pauzirao sedam mesec i da je reč o teškoj povredi prednjih ukrštenih ligamenata koja je, hvala bogu, iza mene. Osećam, ipak da nisam još 100 odsto na terenu onaj kako želim. Zato radim, svestan sam svih dobrih stvari, ali i onih koje treba dopuniti i siguran sam da će biti to to kako odmiču utakmice. Tu smo da pomognemo i novajlijama i njima je potrebno vreme da se uigraju. Svi momci su super i svi zaista dišemo kao tim“, rekao je Kosović.


tagovi

Nebojša Kosović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara