Partizanov tandem štopera Miletić - Miletić: Provera za novog golmana

Vreme čitanja: 2min | čet. 01.02.18. | 08:04

Zdjelar odmah u vatru, prvi minuti Sume i Ožegovića

(Od izveštača MOZZART Sporta sa Kipra)

Protiv poljskog Gornika dva tima po 45 minuta, u proveri sa češkim Slovanom iz Libereca ekipa bez četvorice startera iz jesenjeg dela sezone, a danas šansa da Miroslav Đukić javnosti predstavi neke nove ideje.
Pre svega u odbrani, pošto će u kontrolnoj utakmici sa kiparskim prvoligašem Ermisom (14.00) u Larnaki štoperski tandem Partizana činiti Nemanja R. Miletić i Nemanja G. Miletić.

Izabrane vesti

Prvi je skoro siguran član najboljih 11, a činjenica da je Bojan Ostojić povređen (sutra se verovatno vraća za Beograd radi terapija), a da je Milanu Mitroviću potreban predah naterala je stručni štab da standardnog levog beka iz prvog dela sezone testira na novoj poziciji, dok će uz aut liniju igrati novajlija iz Napretka Slobodan Urošević.

Utakmica u Larnaki, protiv osmoplasiranog tima kiparskog prvenstva, prilika je da prve minute u dresu Partizana, makar to bilo i na pripremama, upiše talentovani golman Teleoptika, Jovan Trnić. U manevru će posle svega dva treninga u novoj sredini igrati Saša Zdjelar, a pošto su dosad bili povređeni i tek pre nekoliko dana se vratili u trenažni proces, šansu će dobiti Sejdbua Suma i u napadu Ognjen Ožegović.

SKINITE NOVU ANDROID APLIKACIJU MOZZART SPORT

Partizan bi protiv Ermisa trebalo da počne u sledećem sastavu: Trnić - Cucin, N. R. Miletić, N. G. Miletić, Urošević - Radin, Zdjelar - Đerlek, Tavamba, Suma - Ožegović.

Utakmica će biti direktno prenošena na TV Partizan.

Do kraja boravka na Kipru crno-bele očekuju još provere protiv čeških Teplica (subota), letonske Lijepaje (6. februar) i beloruskog Šahtjora iz Soligorska (8. februar).

(FOTO: FK Partizan)


tagovi

Nemanja R. MiletićNemanja G. MiletićFK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara