""
""

Partizanova laka trojka! Luka sjajnim golom ulepšao Fabrisiov debi

Vreme čitanja: 2min | ned. 21.06.15. | 21:26

U timu nije bilo dvojice novajlija, Valerija Božinova i Nikole Trujića. Fudbaleri Partizana sledeći kontrolni meč šampion Srbije odigraće u četvrtak protiv Zlatibora

Počelo je, počelo! Fudbaleri Partizana odigrali su prvi pripremnu utakmicu za novu sezonu i zabeležili pobedu. Crno-beli su u Bajinoj Bašto ubedljivo savladali domaću Slogu sa 3:0.

Izabrane vesti

Prvi put dres šampiona Srbije obukle su novajlije, Brazilac Fabrisio i Marko Jevtović, dok Bugarin Valeri Božinov nije istrčo na teren, a Nikola Trujić je sa mladom reprezentacijom na prvenstvu Evrope u Češkoj.

Nisu dugo navijači morali da čekaju na prvi pogodak, pošto je već u osmom minutu Nemanja Kojić iskoristio asistenciju Nenada Marinkovića.

Tek u finišu meča fudbaleri Partizana uspeli su da dođu do ubedljive pobede. Igrao se 86. minut kada je Predrag Luka prevario dvojicu igrača i zatresao mrežu.

Konačan rezultat postavio je Golubović koji je u 89. minutu snažno opalio po lopti sa 25 metara, a ona je završila u rašljama gola domaćina.

Trener Partizana Zoran Milinković u drugom poluvremenu šansu je pružio nekolicini “drugopozivaca“ i pojedinim omladincima koji su prvi put dobili priliku da idu na pripreme sa seniorskim timom.
“Lep ambijent, prvi meč posle sedam dana pripremama. Noge su malo teže, ali bila je korektna utakmica“, kratko je rekao Milinković posle utakmice u Bajinoj Bašti.

Fudbaleri Partizana, inače prvu fazu priprema za novu sezonu obavljaju na Tari, a sledeći kontrolni meč šampion Srbije odigraće u četvrtak protiv Zlatibora.

SLOGA – PARTIZAN 0:3 (0:1)

Gradski stadion u Bajinoj Bašti
Gledalaca: 2.500
Sudija: Milan Novaković (Užice)
Strelci: Kojić (8), Luka (86) i Golubović (89)

Partizan: Lukač, Vulićević, Bogosavac, Balažic, Fabricio Silva, Jevtović, Marinković, Babović, Kojić, Lukić, Ninković.

Drugo poluvreme: Kljajić, Grbović, Aškovski, Ostojić, Perišić, Čađenović, Knežević, Damjanović, Luka, Glavčić, Golubović.

(FOTO: FK Partizan)


tagovi

SuperligaSrbijaPredrag LukaFK PartizanNemanja KojićFabrisio Silva Dornelas

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara