Partizanova mladost za osmeh Beograđanki

Vreme čitanja: 2min | pet. 08.03.19. | 16:06

Bele ruže kao simbol jedinstva i ljubavi

Partizanova mladost na ulicama Beograda. Ovoga puta lepim povodom. U centru glavnog grada, sa belim ružama u rukama, talenti iz Humske 1 su mamili osmehe na lica damama, pošto su im na originalan način čestitali međunarodni praznih žena, mart.

Ideja je bila da se ličnim primerom ukažu na poštovanje žena svih generacija, a ako je suditi na osnovu reakcija Beograđanki – uspelo im je.
Bele ruže smo izabrali, jer predstavljaju jedinstvo, vrlinu i čistotu nove ljubavi. Povezuju je i sa čašću i poštovanjem. U ovom slučaju ima veze i sa 8. martom kao praznikom, ali i našem odnosu prema grbu Partizana“, predočio je Armin Đerlek.

Izabrane vesti

Osim njega, ispred crno-belog butika na Terazijama, sugrađanke su obradovali poklonom još Zlatan Šehović, Strahinja Pavlović, Radivoj Bosić, Filip Stevanović i Aleksadnar Popović.
Ženama bi svaki dan u godini trebao da bude 8. mart kad govorimo o ljubavi i pažnji koju zaslužuju. Sve u životu polazi od kućnog vaspitanja, zato smo želeli kao prvotimci Partizana da damo podsticaj vršnjacima kako bi treba da se odnose prema nežnijem polu“, upozorio je Filip Stevanović.

Radivoj Bosić je dodao da „žene moraju biti poštovane u svakom trenutku, od kuće do posla“, a njegovi saigrači Zlatan Šehović i Aleksandar Popović ukazali na probleme sa kojima se dame suočavaju u moderno doba.
Mnogo je primera mobinga, porodičnog i vršnjačkog nasilja među pripadnicama lepšeg pola. Ovaj dan bi sve nas, bez obzira na uzrast, trebao da opomene da su one najvažnija karika u našim životima i da moramo da ih čuvamo i poštujemo u svakom trenutku“,  dodali su Šehović i Popović.

FOTO: FK Partizan

 


tagovi

FK PartizanFilip StevanovićArmin ĐerlekZlatan Šehović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara