""
""

Partizanovih prvih 11 za Tun: Mitrović jedini špic, Malbašić napada sa desne strane, Jojić sa leve

Vreme čitanja: 2min | sre. 28.08.13. | 12:00

Vuk Rašović se odlučio za gotovo identičan tima kao protiv Radničkog iz Kragujevca, sa izmenom da će umesto Fofane zaigrati mladi golgeter koji se seli u Anderleht

Partizan će put do Lige Evrope tražiti sa samo jednim špicem. Tačnije, jedinim koji u ovom treutku može da se stavi na raspolaganje treneru Vuku Rašoviću. Strateg crno-belih će sutra napasti Tun sa Aleksandrom Mitrovićem u prvoj postavi, kojem će to biti i oproštajni meč posle kojega se seli u Anderleht. Rašović nema više nijednog napadača na raspolaganju. Marko Šćepović nije ni otputovao u Švajcarsku jer se očekuje da realizuje transfer, najverovatnije u Italiju. Ismael Beko Fofana nema pravo da igra u kvalifikacijama, budući da je već igrao za Širak, dok je Nemanja Kojić povređen i iako njegov oporavak ide u najboljem redu, ipak nije dovoljno spreman za megdan sa Švajcarcima.

Izabrane vesti

Rašović će protiv Tuna izvesti gotovo identičan tim kao protiv Radničkog minulog vikenda. Jedina promena je pomenuti Mitrović umesto Fofane. Na golu će biti Stojković. Kraj desne aut linije će istrčati Aksentijević, a na suprtonoj strani Vladimir Volkov koji je odradio suspenziju od tri meča. U prvom meču protiv Tuna je upravo zbog suspenzija Volkovu i Gulanu igrao mladi debitant Petrović. Štoperski tandem činiće iskusni Obradović i Stanković.

Od veznog reda se očekuje da ponese najveći teret i koliko toliko pomogne usamljenom Mitroviću u špicu. Mesta u manevru su rezervisana za dvojicu Saša: Markovića i Ilića. Erik Đemba Đemba će meč početi sa klupe jer po Rašovićevom mišljenju još nije uhvatio željenu formu. Sa desnog krila će napasti Filip Malbašić koji je dobio prednost u odnosu na Grbića, dok će po levoj strani dejstvovati strelac jedinog gola iz prvog meča Miloš Jojić.

Konačno, ulogu ofanzivnog veziste koji će biti najbiliži Mitroviću imaće Nikola Ninković koji u poslednje vreme igra sve bolje i konačno pokazuje zašto se od njega mnogo očekuje u Humskoj.

Tim Partizana za Tun: Stojković – Aksentijević, Obradović, Stanković, Volkov – Marković, Ilić – Malbašić, Ninković, Jojić – Mitrović.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Aleksandar Mitrovićkvalifikacije za Ligu EvropeLiga EvropeFK PartizanSrbijaTunVuk Rašović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara