""
""

Partizanu u jednom danu leglo 1.750.000 evra!

Vreme čitanja: 1min | čet. 04.08.16. | 20:28

Popravlja se finansijska situacija u Humskoj

Dobre vesti za fudbalski klub Partizan posle dužeg vremena  Popravlja se finansijska situaciju u Humskoj, a u dana kada je promovisan novi trener Marko Nikolić, na klupski račun srpskog vicešampiona danas je leglo ukupno 1.750.000 evra.

Izabrane vesti

Od te sume, okruglo 1.000.000 evra stiglo iz Torina u vidu uplate dela obešteženja za transfer Saše Lukića. Mladi vezista je prošle sedmice potpisao petogodišnji ugovor, a ukupno obeštećenje iznosi 1.500.000 evra. Dve trećine od toga klub Siniše Mihajlovića prosledio je u Humsku.

Istovremeno, na crno-belu stranu Topčiderskog brda stigla je poslednja rata na ime obeštećenja za zimus realizovan transfer Ivana Šaponjića u portugalsku Benfiku. Radi se o sumi od 750.000 evra.

Crno-beli bi sutra ili početkom naredne nedelje trebalo da dobiju i još oko 80.000 evra od Gacijantepa BB koji duguje ratu za odlazak napadača Nemanje Kojića.

Na ovaj način stekli su se preduslovi da se isplate sve prinadležnosti igračima i ostalim zaposlenima, odnosno da klub funkcioniše normalno u narednom periodu.

Piše: Aleksandar Joksić

(FOTO: Starsport)


tagovi

SuperligaSrbijaSaša LukićFK PartizanNemanja KojićIvan Šaponjić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara