"Pobednički selfi crno-belih sa trenerom Ristićem"
"Pobednički selfi crno-belih sa trenerom Ristićem"

Partizanu večiti derbi pionira: Čudesni Dušan Vlahović dao četiri gola i ostavio crno-bele na prvom mestu

Vreme čitanja: 2min | ned. 03.05.15. | 18:53

U SC „Zemunelo“ nije bilo neizvesnosti, a najmlađi profesionalac u istoriji kluba iz Humske promašio i penal u pobedi od 4:0

Pobednički selfi crno-belih sa trenerom RistićemPotuna dominacija Partizana u večitom derbiju pionira. Povrh svega spektakularna partija Dušana Vlahovića (15), koji je doslovce sam razbio ljutog rivala i potpisao se ispod ubedljive pobede u 21. kolu Prve lige pionira Beograda - 4:0 (2:0).

Vlahović je postigao sva četiri gola i tako na najbolji način opravdao procenu stručnjaka da je reč o velikom talentu, kao i odluku rukovodstva kluba iz Humske 1 da ga minule zime učine najmlađim potpisinikom profesionalnog ugovora.

Izabrane vesti

Visoki napadač, za koga njegov trener Milan Ristić uverava da stilom podseća na Sava Miloševića, bio je apsolutno dominantna figura susreta, a propustio je priliku da uveća konto golova, jer pri rezultatu 1:0 nije iskoristio jedanaesterac. A imao je još nekoliko šansi.

Dušan VlahovićMeč je igran na terenu Sportskog centra „Zemunelo“, a kad je reč o gostima sa Marakane oni su prvi udarac ka golu rivala uputili tek posle pola sata igre i do kraja susreta imali samo jedan zicer, pri rezultatu 0:3.

Partizan se ovom pobedom učvrstio na vrhu tabele, sad ima 51 bod iz 18 utakmica (tri će tek da odigra), dok je Crvena zvezda na drugom mestu sa 47 poena iz 19 susreta.

-----------------------------------------------------------------------------
PRVA LIGA PIONIRA BEOGRADA

Partizan - Crvena zvezda 4:0 (2:0)

Partizan: Antić, Simonović, Šehović, Zekaj, Marković, Zejić, Kokir, Šehafi, Vlahović, Milosavljević, Nović. Igrali su još: Anđelić, Đokić, Nađ, Pantazis, Vujić, Janković, Ilić. Trener: Milan Ristić.

Crvena zvezda: Gordić, Torbica, Daničić, Denić, Janković, Gavrić, Pavlović, Bosić, Šikanjić, Aćimović, Jovanović. Igrali su još: Tasić, Arambašić, Kojić, Ilčić, Kostić, Čanić, Santrač. Trener: Igor Kalaba.

 


tagovi

SuperligaSrbijapioniriFK PartizanMilan RistićDušan VlahovićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara