"Kevin-Princ Boateng"
"Kevin-Princ Boateng"

Paučina da seća na teške dane (FOTO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 08.10.13. | 20:41

Kevin-Princ Boateng tetovažom "odao poštu" svim povredama koje su ga pratile tokom karijere?

Kevin-Princ BoatengPoznat je po neverovatnim fizikalijama, po tome što nema dlake na jeziku, po tetovažama, ali i povredama. Kevin-Princ Boateng je pronašao način da objedini ove dve poslednje karakteristike.

Naime, 26-godišnji fudbaler Šalkea je telo ukrasio novom tetovažom, što ne bi bilo uopšte čudno da nije povoda za istu. Boateng je iscrtao paučinu u znak sećanja na silne povrede su ga sprečile da napravi mnogo više od tek nešto iznad prosečne karijere. Baš tamo gde mu je najveća slabost – na kolenu.

Izabrane vesti

Zdravstveni problemi jednostavno su postali deo ovog fudbalera.
"Ima tu neke simbolike. Paučina se uvek vraća. Kao i povrede mog kolena", iskren je Boateng.

Letimičan pogled na njegov karton govori u prilog takvoj tvrdnji. Počelo je još 2000, kada mu je bilo tek 13 godina, ali se prvi put našao na operacionom stolu zbog Ahilove tetive. Potom prva operacija kolena, pa jula 2006. meniskusa ne levoj nozi, januara 2007. isti problem, plus istegnuće ligamenata na desnoj… Zatim 2009. opet muke sa kolenom, februara 2010. na repertoaru se našlo i levo stopalo, decembra iste godine i prepone, septembra 2012. lom šake..

Sada ga opet muči koleno zbog kojeg će verovatno propustiti utakmicu Gane protiv Egipta u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

Savet fudbalerima: pre nego što sledeći put zakukate na zlom sudbinom setite se Kevina-Princa Boatenga.

(FOTO: Action Images)


tagovi

EvropaKevin-Princ BoatengNemacka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara