""
""

Paunović razočaran: Nisam očekivao da će Mandić ovako reagovati

Vreme čitanja: 1min | sre. 02.09.15. | 08:57

"Odgovorio mi je da mu poziv A reprezentacije Crne gore mnogo znači... Savetovao sam ga da njegov fudbalski izbor bude jedino Srbija“, kazao je Paunović

Mnogo prašine u srpskoj javnosti podigla je odluka Staniše Mandića, momka koji je sa omladincima Srbije postao prvak sveta, da u budućnosti nastupa za Crnu Goru.

Izabrane vesti

 Veljko Paunović, koji je vodio Mandića i srpske Orliće letos do trona na Novom Zelandu, rekao je da je bio iznenađen ovakvim ishodom i da mu je mladi napadač kazao kako je doneo odluku iz patriotskih razloga.
“Čuli smo se posle odluke koju je doneo i naravno da sam bio iznenađen. Pitao sam ga šta je razlog njegove odluke, a on mi je odgovorio: ’Čisto patriotski’", naveo je Paunović u izjavi za Večernje novosti.

Mandić, fudbaler Čukaričkog, odluku je doneo pošto ga novi selektor mlade reprezentacije Tomislav Sivić nije uvrstio na spisak igrača.
“I kada nije igrao za klub, reprezentacija je bila uz njega, dobijao je poziv. Nisam očekivao da će ovako ishitreno reagovati, pitao sam ga da li je dobro razmislio, odnosno da li je razlog ovakve njegove odluke to što sada nije dobio poziv za okupljanje mlade reprezentacije? Odgovorio mi je da mu poziv A reprezentacije Crne gore mnogo znači... Savetovao sam ga da njegov fudbalski izbor bude jedino Srbija“, kazao je Paunović.

Selektor svetskih šampiona dodao je da se plašio da bi moglo da dođe do ovakvih situacija i da Srbija mora da bude spremna u budućnosti.

(FOTO: Starsport)


tagovi

Veljko PaunovićStaniša MandićSrbijaMundijalitomeđunarodni fudbal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara