"Marko Pavlovski podiže trofej šampiona Evrope"
"Marko Pavlovski podiže trofej šampiona Evrope"

Pavlovski: Svima koji nisu verovali u nas pokazali smo da imamo karakter, srce i dušu!

Vreme čitanja: 2min | pet. 02.08.13. | 16:17

"Presrećan sam zbog titule, ovo je zasita veliki uspeh, ovo su bila dva moja najsrećnija dana u zivotu, prvi put je evropski pehar u Srbiji", rekao je strelac jedinog pogotka u finalu, Andrija Luković

Marko Pavlovski podiže trofej šampiona EvropeKapiten omladinske reprezentacije Srbije Marko Pavlovski rekao je da je osvajanje titule evropskog prvaka istorijski trenutak za Srbiju.
"Osećaj i prvi utisci su neverovatni, svi momci su izginuli na terenu, ovo je istorijski momenat za naš fudbal i još nismo ni svesni uspeha koji smo napravili. Svi smo jedva čekali da dođemo na pocetak priprema za ovo prvenstvo Evrope, hteli smo da pokažemo svima koji nisu verovali u nas da imamo karakter, srce i dušu . Borili smo se kao lavovi i zasluženo došli do trofeja", rekao je Pavlovski na konferenciji za novinare u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi.

Golman Predrag Rajković je naglasio da "niko nije očekivao da ćemo osvojiti Evropsko prvenstvo, ali smo se svi potajno nadali".
"Osnovni cilj bio je plasman u polufinale, a napravili smo dva koraka više. Selektor nam je rekao da treba da igramo hladne glave, tako je i bilo. Ova ekipa ima odličnu 'hemiju', svi smo dobri drugari . Ovo je veliki uspeh za sve nas, za srpski fudbal i za istoriju", poručio je Rajković.

Izabrane vesti

Strelac gola u finalu Andrija Luković rekao je da su ovo najlepši dani u njegovom životu.
"Presrećan sam zbog titule, ovo je zasita veliki uspeh, ovo su bila dva moja najsrećnija dana u zivotu, prvi put je evropski pehar u Srbiji. Posle kvalifikacija su mnogi rekli da smo imali sreće, ali nije bilo tako, išli smo korak, po korak i postali prvaci Evrope. Zaslužili smo trofej", poručio je Luković.

Podsetimo, omladinci Srbije ostvarili su istorijski uspeh osvojivši prvu titulu šampiona Evrope. U finalnoj utakmici u Marijampolu, u Litvaniji, pobedili su odgovarajuću selekciju Francuske sa 1:0.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Andrija LukovićMarko PavlovskiPredrag Rajkovićfudbalska reprezentacija SrbijeSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara