""
""

Pazarci pred dolazak šampiona: Zvezdin drugi tim bi se borio sa prvim za titulu

Vreme čitanja: 1min | ned. 28.08.16. | 10:58

Najbolji fudbaler domaćeg tima Enver Alivodić ipak veruje da je iznenađenje moguće...

Najbolji fudbaler Novog Pazara Enver Alivodić uoči derbi meča protiv Crvene zvezde (17.00) apostrofirao je snagu aktuelnog šampiona, ali i napomenuo da su u Srbiji iznenađenja sve češća, što daje nadu njemu i njegovim saigračima da mogu do povoljnog rezultata.
"Zvezda je, možda, i najbolji tim u zemlji. Imaju dva podjednako jaka sastava, koja bi da se zajedno takmiče u ligi, verovatno vodila ravnopravnu trku za prvaka. Bez obzira u kojem sastavu izađu njima je neozbiljno pretiti", izjavio je Alivodić za Sportski žurnal.

Sve to ipak ne znači da su se Pazarci predali bez borbe, štaviše...
"Lopta je okrugla. Kod nas su iznenađenja, ne samo moguća već i česta. I to je jako dobra strana ove lige. Najbolji primer za ovakvu tvrdnju su naša i utakmica Partizana sa Spartakom. Nepredvidivi rezultati nose neizvesnost i vraćaju publiku na stadione. Zato, ne pada nam na pamet da se unapred predamo pred Beograđanima"

Izabrane vesti

Enver Alivodić je inače jedan od onih igrača kojima nije strano da postiže golove protiv Zvezde. On je svojevremeno kao igrač Vojvodine dva puta pogađao mrežu crveno-belih, i to u Novom Sadu i na Marakani. 

(foto: MN Press)


tagovi

SuperligaSrbijaNovi PazarEnver Alivodić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara