"Pečnik, Rakić, Ninković i Pavićević"
"Pečnik, Rakić, Ninković i Pavićević"

Pečnik ne odustaje: Svaki dan ubeđujem Nineta da se vrati!

Vreme čitanja: 2min | čet. 14.08.14. | 10:23

"Ne odustajem dok ne kaže "da". On je glavna karika naše ekipe", poručuje Slovenac

Pečnik, Rakić, Ninković i PavićevićNavijače Crvene zvezde silno je obradovao povratak jednog od najboljih igrača iz prošle sezone Nejca Pečnika u tim. Pored toga što je značajno  pojačao tim srpskog šampiona i doneo dodatni kvalitet na terenu, Slovenac ima i dodatni zadatak, a to je da ubedi Miloša Ninkovića da i u ovoj sezoni nosi crveno-beli dres.

Pečnik smatra da bi povratak odličnog veziste značio mnogo sastavu Nenada Lalatovića, kako na terenu, tako i van njega.
"Prvi sam za to da se Nine vrati. Nagovaram ga stalno. Molim ga svaki dan da to uradi. Ne odustajem dok ne kaže "da". Mnogo bismo dobili njegovim dolaskom, ne samo na terenu nego i u svlačionici. Nine je glavna karika ove ekipe. Zaista se nadam da će uskoro ponovo obući crveno-beli dres. On odlučuje, znam kako razmišlja, ali bih voleo da nam se ipak priključi i u takmičarskim utakmicama", rekao je Pečnik za Kurir.

Izabrane vesti

Za povratak iskusnog veziste je i jedno od najvećih pojačanja u dosadašnjem toku prelaznog roka, Miloš Bosančić.
"Mnogo bi nam značio povratak Ninkovića. Reč je o dobrom igraču i pravom zvezdašu. Naravno da bih voleo da igram s njim", kaže Bosančić.

Sličnog mišljenja je i iskusni Savo Pavićević.
"Lično, moja je velika želja da se Nine vrati. Ne samo moja, svi bismo to hteli. Zna se ko je Ninković i koliko bismo dobili s njim. Znam da mu je prioritet inostranstvo, ali iskreno se nadam da će se vratiti u Crvenu zvezdu. Tu mu je mesto", rekao je crnogorski defanzivac.

Svoj glas iz dalekog Japana u razgovoru za Kurir dao je i bivši napadač crveno-belih Dragan Mrđa.
"Čujem se sa Ninetom redovno, ali nismo pričali o tome. Iskreno, zbog Zvezde bih voleo da se vrati, ali odluka je na njemu", poručio je Dragan Mrđa.

Crveno-beli su na startu sezone savladali Radnički iz Niša, a već naredne subote (21.00, TV Arenasport 1) na beogradsku Marakanu stiže Jagodina.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SuperligaSrbijaSavo PavićevićNejc PečnikMiloš NinkovićMiloš BosančićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara