"Pečnik"
"Pečnik"

Pečnik: Policija mi ne gleda kroz prste, a poštuju me navijači Partizana

Vreme čitanja: 2min | pon. 22.09.14. | 12:43

Slovenac otkrio gde je najbolje sedeti u autobusu kada se putuje za Ivanjicu ili Novi Pazar

PečnikNejc Pečnik se preporodio na Marakani, ponovo stekao status reprezentativca Slovenije i doprineo vraćanju šampionskog pehara u vitrine Crvene zvezde posle šest godina posta. Slovenac je počeo da krcka drugu godinu u crveno-belom dresu, a u opširnom intervjuu za Ekipu24.si otkrio je kako izgleda život u Beogradu.

Pečnik je izjavio da su ga Srbi primili raširenih ruku, da se brzo prilagodio, da nije imao bilo kakvu neprijatnost, naprotiv da je doživeo pohvale od strane večitih rivala - navijača Partizana.  
„Pre neki dan šetao sam Knez Mihailovom, kada su me dvojica momaka zaustavila i čestitala na pruženim partijama. Na kraju su mi rekli da su navijači Partizana i da zaslužujem poštovanje“, rekao je, između ostalog, Pečnik i dodao da je u kontaktu sa Brankom Ilićem koji igra za Partizan:“Videli smo se na ručku. Ne vidim razlog zašto se ne bi družili tokom nedelje...“

Izabrane vesti

------------------------------
USELIO SE U STAN BIVŠEG TRENERA 

Pečnik se nedavno uselio u stan koji je koristio bivši trener Zvezde Slaviša Stojanović
„Prve godine sam živeo sam u stanu na Voždovcu, koji je bio udaljen kilometar od Marakane. Imao sam sreće pošto je Luka Milivojević otišao u Anderleht, tako da mi ga je preporučio i baš mi se svideo. Sada sam u drugom stanu u kome je prošle godine živeo trener Slaviša Stojanović. Rentu plaća klub. Uglavnom zavisi od ugovora, kako se dogovoriš, ali princip je da strancima klub reguliše stanarinu“, rekao je Pečnik.
------------------------------- 

Slovenac je govorio kakvi su vozači Srbi i da li je imao probleme sa srpskom policijom.
„Generalno su dobri vozači, ali veoma su nestrpljivi i brzo planu. Nisu divlji, ali ne može se reći ni da su tolerantni. Policija me je do sada zaustavila dva puta i platio sam kaznu. Nisu mi progledali kroz prste a-ha-ha“.

Pečnik je otkrio da je pravi doživljaj kada idu na gostovanja.
„Nedavno smo dobili veoma dobar klupski autobus. Na primer, kada idemo do Niša ili Kruševca samo poslednjih pola sata ne idemo autoputom, dok je situacija potpuno drugačija kada se ide za Ivanjicu ili Novi Pazar. Put je veoma loš. Putuje se nekih četiri-pet sati, a onda dolazi deonica zbog koje je bolje da sedite napred a-ha-ha“.

Blažič i Pečnik

Vezista Zvezde je dodao da slobodno vreme uglavnom provodi sa suprugom i ćerkom po parkovima, a da nije imao mnogo prilike da se viđa sa Jakom Blažičem koji brani boje košarkaškog kluba.
„Verovali ili ne za godinu i po dana nijednom nisam izašao u noćni provod. Prvi deo sezone igrali smo loše, a u drugom nismo želeli da izlazimo da ne bi nešto pošlo po zlu. Blažić i ja prošle godine nismo mogli da uklopimo obaveze, međutim, nadam se da će ove biti drugačija situacija“.

Na kraju je prokomentarisao i Srpkinje.
„Devojke su lepe, ali previše stavljaju šminku a-ha-ha“.

(FOTO: Star sport) 


tagovi

FK Crvena zvezdaNejc PečnikSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara