Pejčinović uzima državljanstavo Rusije! I menja reprezentaciju?

Vreme čitanja: 1min | pon. 11.06.18. | 22:33

Štoper Lokomotive dobija ruski pasoš

Nemanja Pejčinović nije uspeo da izbori mesto u reprezentaciji Srbije na Mundijalu i izgleda da je stavio tačku na perspektivu u dresu Orlova. Ali ne i na reprezentativnu karijeru!

Ruski mediji pišu da je srpski štoper rešio da uzme rusko državljanstvo i da bi procedura dobijanja ruskog pasoša trebalo da bude završena u naredna dva meseca. Ruski pasoš bi omogućio i da zaigra za tamošnju reprezentaciju.

Izabrane vesti

Pejčinovič je ranije bio maldi reprezentativac Srbije, a odigrao je i tri meča za A selekciju Orlova. Ipak, ta tri su bila u prijateljskim utakmicama i po pravilu bi mogao da promeni reprezentaciju i da zaigra za Rusiju.

S obzirom da Rusi debelo kubure na štoperskim pizicijama, Pječinovič bi mogao da im bude značajno pojačanje. Braća Berezutski su završili sa reprezentacijom a selektor je uoči Mundijala jedva namolio 38-godišnjeg Sergeja Ignaševiča da se vrati iz reprezentativne penzije zbog problema na štoperskim pozicijama. Povređeni su Vasin iz CSKA i Džikija iz Lokomotive.

Pječinović je tokom minule sezone bio standardan u timu ruskog šampiona Lokomotive gde je u tandemu igra upravo sa Džikijom. Istekao mu je ugovor sa Moskovljanima i radi se na produžetku, a ima i ponudu Fenerbahčea.

(FOTO: Star sport)


tagovi

Nemanja Pejčinović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara