""
""

Pele, Pele, crni Pele... Italijan se pravda: Nisam provocirao Nojera!

Vreme čitanja: 1min | ned. 03.07.16. | 16:57

Pored Pelea, penale za Italiju promašili su Leonardo Bonuči, iako ga je on da u regularnom toku sa 11 metara, odnosno Simone Zaza

Gracijano Pele jedan je od tragičara četvrtfinala prvenstva Evrope u kojem je Italija posle penala izgubila od Nemačke. Napadač Azura je amaterski izveo udarac sa bele tačke, zbog čega se izvinio navijačima Italije, a pritom je i demantovao da je priliko penala pokušao da isprovocira nemačkog golmana Manuela Nojera.

Izabrane vesti

Doduše, snimak koji su mnogi postavili na društvene mreže baš i ne ide u prilog Peleovoj tvrdnji jer se lepo vidi da je Nojeru pokazao da će šutirati popularnu Panenku.
”Izvinjavam se svim Italijanima. Da sam postigao gol, proglasili bi me za junaka. Žao mi je. I nije tačno da sam želeo da isprovociram Nojera. Nikad mi to ne bi palo na pamet. Uostalom, posle meča smo se pozdravili. Moram da kažem da na treninzima ipak šutiramo malo drugačije nego što smo to uradili protiv Nemačke”, rekao je Pele italijanskog agenciji Ansa.

Pored Pelea, penale za Italiju promašili su Leonardo Bonuči, iako ga je on da u regularnom toku sa 11 metara, odnosno Simone Zaza.

Pele je dodao da je do sinoć tri puta šutirao Panenku i da je svaki put bio precizan. Sa reprezentacijom do 20 godina na Mundijalitu 2005, dve sezone kasnije sa mladim timom Azura na prvenstvu Evrope, kao i 2012. u dresu Fajenorda.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Simone Zazareprezentativni fudbalFudbalska reprezentacija Nemačkefudbalska reprezentacija ItalijeNemackaManuel NojerItalijaGracijano PeleEvropaEuro2016

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara