""
""

Pelegrini sa ‘bombama’ stiže u Siti: Kavani i Isko postaju Građani! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 13.05.13. | 18:16

Najavljeni veliki transferi na Etihadu

 

Engleskom je odjeknula eskluziva Dejli Mirora, koji najavljuje bombastične transfere u Mančester Sitiju ovog leta!

Izabrane vesti

Poznati britanski tabloid kao gotovu stvar objavljuje vest da je naslednik već prežaljenog Roberta Manćinija na klupi Građana trener španske Malage Manuel Pelegrini, ali ne samo to. Pored čilenaskog stručnjaka u Mančester stižu Edinson Kavani i Isko.

Cena zvezde Napolija bi prema pisanju Mirora iznosila 52 miliona funti, a mlade nade španskog fudbala 27!

Popularni Matador iza sebe ima još jednu fantastičnu sezonu. Postigao je 28 golova na 33 meča i bio najzaslužniji što je Napoli izborio direktan plasman u Ligu šampiona, dok Isko predstavlja pravo otkrovenje za španski i evropski fudbal.

Mladog asa Malage mnogi već vide kao naslednika Ćavija. Odigrao je sjajno u Primeri i Ligi šampiona ove sezone, a zabeležio je i debitantski nastup za Crvenu furiju protiv Urugvaja u Dohi 6. februara.

Što se tiče Pelegrinija, on još uvek demantuje bilo kakvu povezanost sa Građanima i najavljuje da ostati u Malagi dok se ne iskristališe situacija oko njenog nastupa u evrokupovima za narednu sezonu.

Ipak, ne verujemo da će iskusni Čileanac propustiti priliku da sedne na klupu Građana, jer je zaista teško očekivati da će mu se ona ponovo otvoriti u skorijem periodu.


tagovi

edinson kavaniEngleskaEvropaIsko AlarkonMančester SitiManuel PelegriniPremijer liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara