"KEISUKE HONDA"
"KEISUKE HONDA"

Penal presudio hrabrim Iračanima, Honda promašio nemoguće (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pet. 16.01.15. | 12:08

Japanci ostali maksimalni i posle drugog kola...

KEISUKE HONDAJapan je golom Keizukea Honde iz penala u 23. minutu, savladao Irak u drugom kolu kupa Azije. S obzirom na odnos snaga na terenu, Irak je ostvario sjajan uspeh time što je izdržao da primi samo jedan gol od favorizovanog Japana.

Utakmica je tekla kao i što je i bilo očekivano. Japan je napadao od prvog minuta, praktično su se igrale viktorije pred golom Iraka, ali ipak, samo jednom su Samuraji uspeli da dođu do gola.

Izabrane vesti

Ne dugo posle pogotka Honde sa bele tačke, Japan je odigrao sjajnu akciju, koju je upravo vezista Milana uspeo da promaši, a verujte, bilo je teže promašiti nego pogoditi. Uostalom uverite se sami:

Honda je tako došao do drugog pogotka na šampionatu, a Japan do druge pobede uz gol razliku 5:0. Palestina je poslednja u grupi posle ubedljivog poraza od Jordana - 5:1. U poslednjem kolu grupe D, Japanu će biti potreban svega bod protiv Jordana da i teoretski obezbedi plasaman u narednu rundu, dok će Irak čekati ishod sa te utakmice, i nadati se porazu Jordana. Naravno praktično se podrazumeva da će Iračani savladati Palestinu, koja je ipak mnogo lošija od ostalih timova.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Palestinameđunarodni fudbalKeisuke HondaJapanIrak

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara