"Bojan Nikolić napušta stadion na Banovom brdu u pratnji fudbalera Partizana"
"Bojan Nikolić napušta stadion na Banovom brdu u pratnji fudbalera Partizana"

Nema jedanaesteraca za večite, jer su stvar slobodnog uverenja (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 17.12.13. | 09:07

To su zaključci Sudijske komisije FSS povodom arbitraže Nikolića i Jeremića na mečevima Partizana i Zvezde sa Čukaričkim i OFK Beogradom

Bojan Nikolić napušta stadion na Banovom brdu u pratnji fudbalera PartizanaTokom cele sezone dosta povuka je bilo na srpske arbitre, a ništa manje uzbudljivo nije ni u pauzi prvenstva. Posebno će niz komentara izazvati stavovi Sudijske komisije Fudbalskog saveza Srbije povodom dešavanja u završnici jesenje sezone, naročito na utakmicama večitih rivala.

Partizan je nezvanično zvanje jesenjeg prvaka obezbedio pobedom nad Čukaričkim u poslednjem kolu (1:0), a ko zna kako bi se rezultat kretao da je arbitar Bojan Nikolić u četvrtom minutu pokazao na belu tačku posle starta levog beka crno-belih Nemanje Petrovića nad napadačem Brđana Filipom Stojkovićem.
''Komisija je zauzela stav da je start na granici dozvoljenog, definisan u domenu slobodnog sudijskog uverenja'', uzvraća Đorđe Žutić, član Sudijske komisije FSS.

Izabrane vesti

Na sličan način ispraćen je i komentar sumnjive situacije u kaznenom prostoru Crvene zvezde, na meču sa OFK Beogradom, iz 14. kola, kad su Romantičari insistirali na penal. Pištaljka Milana Jeremića se nije oglasila
''Na osnovu izveštaja Staniše Beljina, čoveka za analizu unutar Sudijske komisije FSS, ocenili smo da je Jeremić odluku da ne dosudi penal za domaćine u 87. minutu doneo na osnovu slobodnog sudijskog uverenja'', dodao je Žutić.

Nezadovoljstvo je provejavalo i iz tabora Vojvodine posle gostovanja na Marakani.
''Samo preko novina, posredstvom generalnog sekretara Radisava Rabranovića. Do komisije nije stigla nijedna primedba'', napomenuo je Đorđe Žutić.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Bojan NikolićFK Crvena zvezdaĐorđe ŽutićMilan JeremićFK PartizanSrbijaSudijska komisija FSSSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara