""
""

Pepe dobio zamenu - Hesus Valjeho će sledeće sezone igrati za Real!

Vreme čitanja: 2min | pon. 12.06.17. | 17:57

Mladi štoper dobio vesti koje je željno iščekivao

Portugalac Pepe od sledeće sezone nosiće dres Pari Sen Žermena, a dvostruki uzastopni prvak Evrope Real Madrid već mu je našao zamenu. To će biti mladi Španac Hesus Valjeho, momak koji je prethodne sezone igrao na pozajmici u Ajntrahtu iz Frankfurta.

Zindin Zidan i klub su ga obavestili da računaju na njega u sastavu prvog tima naredne sezone, tako da Valjeho sa rešenom budućnošću ide na Evropsko prvenstvo za mlade koje se od 16. juna igra u Poljskoj.

Izabrane vesti

Pre nekoliko dana u razgovoru za MOZZART Sport poručio je da želi da sledeće sezone nosi dres Reala, a sada mu se ta velika želja i ispunila. 

Hesus Valjeho za MOZZART Sport: Jaki smo fudbalski, ali i ljudski! Teško će biti protiv Orlića...

Španski mediji pišu i da je Valjeho konstantno bio u dosluhu sa matičnim klubom, da je čak radio i "domaće zadatke" kako bi se razvio baš onako kako je to Kraljevski klub želeo.

On je u Real došao pre dve godine iz Real Saragose gde je proveo na pozajmicu prvu godinu, da bi proteklu sezonu proveo u Ajntrahtu gde je igrao izuzetno. Malo su ga omele povrede, ali pokazao je dovoljno da zauzme mesto u Realu pored Serhija Ramosa, Varana i Naća.

Dakle, Valjeho ide na Evropsko kao fudbaler Real Madrida, a to će uraditi i Markos Ljorente koji je bio na pozajmici u Alavesu.

Valjeho će na Santjago Bernabeuu imati predstavljanje kao i kada dolaze druga pojačanja, a ono bi trebalo da se održi po povratku španske reprezentacije iz Poljske, ili u ranim danima predsezone.

(FOTO: Action images)


tagovi

ŠpanijaReal Madridpoljska 2017međunarodni fudbalHesus ValjehoEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara