""
""

Perez stopirao sve poslove, okrenuo list i spremio novi plan - prioritet je Markinjos!

Vreme čitanja: 2min | sub. 30.01.16. | 12:58

Bentankur, Rodrigez i Sane su na čekanju, brazilski štoper je prvi pik, Pepe na leto napušta Madrid?

Odluka da se Realu i Atletiku privremeno ukine suspenzija i omogući da dovode igrače i narednog leta umnogome je promenila strategiju koju je Kraljevski klub imao spremljenu za zimski prelazni rok. Madridski velikan nastavio je da radi kao da se ništa nije dogodilo, s tim što je Florentino Perez odmah po ozvaničenju odluke da se podigne rampa za sve eventualne transfere momentalno stopirao sve aktuelne poslove, okrenuo list i pripremio novi plan. 

Izabrane vesti

Rodrigo Bentankur, Rikardo Rodrigez i Liroj Sane sada su na čekanju, a prioritet je postao - Markinjos

Brazilski štoper iz redova Pari Sen Žermena je u tefteru prvog čoveka Reala i kontroverznog biznismena zaokružen kao prva meta narednog leta, jer po svaku cenu želi da osveži poslednju liniju odbrane. Kako javlja madridska Marka, poslovično uvek upoznata do najsitnijih detalja, kapiten Serhio Ramos i Rafael Varan će ostati, a od jula će Pepe dobiti dozvolu da potraži novu sredinu. Iskusni Portugalac ušao je u 33. godinu života i više ne pruža partije na nivou na kojem je to činio prethodnih godina, a kako mu se ugovor završava za godinu i po dana, predstojeće leto biće idealna šansa da Real lepo naplati njegov odlazak.

Kako ugledni dnevnik ističe, Perez je na listi imao nekoliko imena, ali je izbor brzo sužen na Markinjosa. Kriterijumi po kojima se prvi čovek Reala vodio jesu da je igrač mlad, kvalitetan, da može da bude idealno rešenje za klub na duži vremenski period i da bude štoper modernog kova.

Markinjosa poslednjih meseci intenzivno prati nekoliko klubova, pre svih Čelsi i Barselona, a upravo iz tog razloga u Realu su dodatno motivisani da najljućim rivalima upropaste posao.

A kako se može čuti u krugovima bliskim evropskom gigantu – Perez će na leto ponovo otvoriti poglavlje – David De Hea

Sve informacije sa transfer pijace možete pogledati u našem dnevnom blogu "TRANSFERI UŽIVO", klikom na naš tag "ZIMSKI PRELAZNI ROK 2016" ili na našem Specijalu "PRELAZNI ROK".

>>>> MOZZART Sport pratite i na našoj novoj Fejsbuk stranici <<<<

(FOTO: Action Images)


tagovi

Zimski prelazni rok 2016ŠpanijaRodrigo BentankurReal MadridPrimeraPari Sen ŽermenMarkinjosLiga 1FrancuskaFlorentino PerezEvropaDavid De HeaBoka juniors

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara