Persibu ne pomaže ni partnerstvo s Interom

Vreme čitanja: 2min | pon. 16.07.18. | 08:55

Ipak, morao bi da slavi na današnjem meču

Indonežanski fudbal ume da bude veoma interesantan, ali i isplativ. Proteklih nedelja ste imali priliku da čitate o štrajkovima, protestima, neisplaćenim platama, problemima sa sponzorima, a iz kladilačkog ugla ova liga je zanimljiva iz prostog razloga što u njoj baš retko dolaze dvojke.

U ponedeljak se nastavlja 16. kolo Lige 1. Na prvom današnjem meču drugoplasirani Barito Putera je favorit protiv Pusamanije Borneo iz donjeg doma. Prošle sezone gosti su završili na sedmom mestu, umeli su da budu nezgodan i tvrd orah za mnogo jače od sebe, prekinuli Persijin niz od 12 mečeva bez poraza... Sve to zahvaljući treneru Džeksonu Tijagu.

Izabrane vesti

Nije slučajno što je baš ovaj čovek zaslužan za Baritove rezultate. Reč je o Brazilcu koji je već osvajao titule sa Persipurom Jajapurom. Poznat kao veliki motivator, ume da izvuče ono najbolje iz igrača, pogotovo mladih. Pritom, veoma je hrabar. Svojevremeno se u Persipuri zahvalio veoma uticajnim "starim kukama" i zamenio ih mladim igračima. Barito danas nije izraziti favorit jer, kao što rekosmo, ovde retko dolaze dvojke, ali Barito je dosad osvojio najviše bodova na strani.

Ne treba zaboraviti ni Persib Bandung koji je relativno skoro ostvario saradnju sa milanskim Interom. Nedavno je ovaj klub napustio Majkl Esijen... U Persibu vlada ogroman rezultatski pritisak, ali to očigledno više odmaže nego pomaže ekipi koja je trenutno deveta. Kako bilo, Persib dobar međusobni skor kod kuće sa Perselom koja je loša na strani, tako da je ovde kec možda najrealniji.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pon 10:30 4783 IDN 1 Pusamania Borneo - Barito Putera ds X2 1,63
Pon 13:30 4784 IDN 1 Persib - Persela ki 1 1,55
Ukupna kvota2,53

INDONEZIJA 1 - 16. KOLO:

Nedelja

Arema - PS Tira 2:2 (1:0)
PSM Makasar - Bajangkara Junajted 2:1 (2:1)

Ponedeljak

Utorak

Sreda

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

Foto: Shuttestock


tagovi

Indonezija 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara