Kalu Uče
Kalu Uče

Petarda, dva crvena i Mumbajeva teorija

Vreme čitanja: 2min | uto. 27.02.18. | 18:04

Ne dešava se tako često da vidimo goleadu u Indiji

Goleada u Indiji. Ne dešava se tako često, i zato je vredno pomena. Delhi je demolirao Mumbaj sa 5:1 (1:0) u okviru zaostalog 13. kola indijske Superlige i potvrdio da se nalazi u sasvim dobroj formi pred poslednju rundu ligaškog dela prvenstva.

Šteta što šampionat ne traje duže, pošto bi Delhi sa ovakvim partijama sigurno našao mesto u plej-ofu, a ovako četa Migela Anhela Portugala i njegova prva zvezda Kalu Uče mogu samo da žale zbog loših igara u prvom delu. Ovako, potpuno rasterećen razbio je Mumbaj Siti, kome je današnji susret bio izuzetno važan pošto je mogao da trijumfom dođe do željene četvrte pozicije pred poslednje kolo i zvanično spuštanje zavese na ligaški deo. Gost je bio opasniji rival, ali mu pogađanje mreže nije išlo od ruke. Još kad je primio gol posle samo pet minuta igre, čitav plan je pao u vodu...

Izabrane vesti

U nastavku je Santos poravnao nakon četiri minuta, a potom je viđen festival promašaja Mumbaja. Kazna je stigla u 74. minutu, usledila su i dva crvena kartona na obe strane, a potom i još tri gola u poslednjih deset minuta igre u mreži gostiju.

Mumbaju je sada preostala još teorija kako bi se dokopao doigravanja, pošto mu je potrebno da tri njegova direktna rivala budu poražena.

INDIJA 1, SUPERLIGA - ZAOSTALI MEČ 13. KOLA

Utorak
Delhi - Mumbaj 5:1 (1:0)
/Sekar 5, Mirabahe 74, Arana 81pen, Uče 85, Čangte 90+1 - Santos 49/

*** kvote su podložne promenama

FOTO: Action Images


tagovi

sportsko klađenjeDelhi DinamoKalu Uče

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara