"Ivajlo Petev"
"Ivajlo Petev"

Petev pobegao iz Levskog: Ovo nije normalno, ovo nije 21. vek!

Vreme čitanja: 1min | sre. 09.10.13. | 19:45

"Nisam kriminalac, niti lopov, a tako sam se osećao", rekao je trener kojeg su sofijski huligani ponizili skinuvši mu dres na konferenciji za novinare

Ivajlo PetevPojedini stručnjaci kažu da ne postoji dobar i loš marketing, ali nismo sigurni da to "pravilo" važi za sofijski Levski, čiji su navijači na predstavljanju Ivajla Petova za novog trenera dali sasvim novo značenje terminu ‘brukanje kluba’. Petev nije imao izbora no da spakuje kofere i popusti pred huliganima.

Kako ono kažu – pametniji popušta?
"Ono što se juče desilo je ekstremno ružno iskustvo i ne želim da radim u takvom okruženju", rekao je 38-godišnji strateg, kojeg smatraju jednim od najtalentovanijih stručnjaka u Bugarskoj.

Izabrane vesti

Ipak, navodna izjava da je navijač gradskog rivala CSKA bila je nepojmljiva za huligane koji se predstavljaju kao navijači Levskog. Uleteli su na promociju novog šefa struke i skinuli mu dres.
"Ispisali su najsramniju stranicu u istoriji kluba", jednoglasna je bugarska štampa.

Petev je, inače, negirao da je pristalica CSKA.
"Nisam to rekao", bezuspešno se branio Petev, koji je trebalo da postane četvrti trener Levskog u ovoj sezoni.
"Želeo sam da radim u Levskom, ali nisam očekivao da ovako nešto može da se desi u 21. veku. Ovo nije normalno. Nisam kriminalac, nisam lopov, ali sam se juče baš tako osetio".

Ekipu će do kraja sezone predvoditi Antoni Zdravkov.

(FOTO: Guliver/Getty Images)


tagovi

BugarskaEvropaIvajlo PetevLevskimeđunarodni fudbal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara