""
""

Pijaca na Ostrvu: Sautempton doveo golmana, Bornmut potpisao „Stenu“, pojačali se Vest Brom i Norič

Vreme čitanja: 1min | pon. 22.06.15. | 21:39

Danas je u Premijer ligi realizovano nekoliko zanimljivih transfera

Polako se zakuvava na fudbalskoj pijaci u Engleskoj. Danas je zaključeno nekoliko zanimljivih transfera.

Izabrane vesti

Vest dana je da je Sautempton potpisao iskusnog holandskog golmana Martena Stekelenburga. Holanđanin je došao na jednogodišnju pozajmicu iz Fulama u koji je prešao pre dve godine iz Rome. Kuman ga odlično poznaje još iz vremena kada je branio u Ajaksu. Stekelnburg dolazi kako bi Sautempton nadoknadio odsustvo Frejzera Forstera koji će zbog teške pobvrede kolena propustiti početak naredne sezone. Stekelnburg je prethodnu sezonu proveo na pozajmici u Monaku gde je uglavnom bio rezerva Subašiću

Pojačao se i Bornmut koji je kao slobodnog igrača doveo Silvana Distana. Francuskom veteranu koji ima 37 godina je nedavno istekao ugovor sa Evertonom, a u Bornmutu će provesti narednih godinu dana. Zanimljivo je da je Distan samo 18 dana mlađi od trenera Edija Hauija.

Još jedan novajlija u ligi je doveo pojačanje. Norič je potpisao Jusufa Mulumbua kojem je sa Vest Bromom istekao ugovor. Vezista iz Konga je potpisao ugovor na dve sezone.

Njega će u Vest Bromvič Albionu zameniti irski reprezentativni vezista iz Vigana, Džejms Meklin sa kojim je danas potpisan trogodišnji ugovor, a visina obeštećenja nije poznata. 

(FOTO: Action images)


tagovi

Vest Bromvič AlbionSilvan DistanSautemptonPremijer ligaprelazni rok 2015Norič SitiMarten StekelenburgJusuf MulumbaFulamEvropaEvertonEngleskaDžejms MeklinČempionšip

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara