""
""

Piksi dovodi gol-mašinu za platu od 5.000.000 evra godišnje!

Vreme čitanja: 1min | sre. 15.06.16. | 20:21

Srpski trener dobija veliko pojačanje

Kineski Gvangdžou R&F koji se klupe predvodi naš stručnjak Dragan Stojković Piksi, na pragu je velikog pojačanje iz Evrope. Kako ekskluzivno otkriva sports.walla.co.il kineski klub dovodi jednog od najboljih izareslkih fudbalera - Erana Zahavija.

Izabrane vesti

Zahavi je najbolji igrač i strelac Makabija iz Tel Aviva, imao je i prošle zime ponude iz Kine, ali ovu nije mogao da odbije. Piksijev klub je ponudio Zahaviju ugovor na dve i po godine vredan neverovatnih 5.000.000 evra po sezoni, što u ukupnom zbiru iznosi 12.500.000 evra zarade za Izraelca. Tako nešto je teško odbiti… Zahavi se već dogovorio, ostaje još da Makabi da zeleno svetlo, ali i to je blizu. Gvangdžou je izraelskom klubu ponudio 9.000.000 evra na ime obeštećenja i očekuje se da dogovor vrlo brzo bude postignut. Makabi se opirao, odbio prvu ponudu od 5.000.000 evra, ali ovu drugu će prihvatiti.

Eran Zahavi je ubedljivo najbolji igrač i strelac izraelskog šampionata. Prethodne sezone je rešetao u dresu Makabija i postigao 35 golova na 36 prvenstvenih mečeva. U prethodne četiri sezone je za Makabi na 168 mečeva postigao 125 golova za klub iz Tel Aviva! Pre toga je dve sezone igrao u Palermu, ali se nije proslavio u Italiji… Sada je spreman na drugi pokušaj u inostranstvu. 

(FOTO: Action images)


tagovi

međunarodni fudbalMakabi Tel AvivKinaIzraelGvangžu R&FEvropaEran ZahaviDragan Stojković Piksi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara