""
""

Pinilja + Tarabt! Đenovin dvostruki posao u jednom danu

Vreme čitanja: 2min | sub. 07.01.17. | 19:59

Obojica stižu na pozajmice od po 18 meseci

Đenovini planovi vezani za ofanzivu na Evropu možda nisu realni, a posle tri poraza u prethodna četiri kola i samo četiri osvojena boda u poslednjih pet rundi Serije A Ivan Jurić moraće ozbiljno da pazi i o tome da obezbedi opstanak.

Izabrane vesti

Zato se uprava Grifona dala u ozbiljnu potragu za određenim rešenjima u ofanzivnoj liniji, pa je tako završila dva posla u jednom danu.

Prvi je Maurisio Pinilja, koji je danas prošao medicinske preglede i već je predstavljen kao novo pojačanje Đenove, a drugo je tek dogovoreno. U pitanju je Adel Tarabt, koji će na stadion Luiđi Feraris stići sa namerom da oživi karijeru koja je u ozbiljnom padu. Obojica stižu na pozajmice od po 18 meseci.

Istom scenariju nada se i dojučerašnji napadač Atalante, koji je tokom poslednje dve godine često menjao relacije i to baš na liniji Đenova - Bergamo. Prvo je 7. januara 2015. godine otišao na pozajmicu u Atalantu kao igrač Đenove. Onda je sledećeg leta otkupljen od Atalante za 2.000.000 evra, da bi se danas vratio u dobro poznatu sredinu.

Posle brojnih pozajmica i propalih transfera, Tarabtova karijera dotakla je dno u Lisabonu, gde se nimalo nije nadigrao fudbala. Od nekada velikog talenta danas je ostao igrač sa kojim se mnogi pogrdno šale na račun njegove kilaže. A mediji u Portugaliji kažu da se Tarabt ozbiljno ugojio.

Zato i jeste veliko pitanje kako je Đenova dogovorila Tarabtov dolazak i zašto. Doduše, momak rođen u Maroku poručio je da će u Đenovi dokazati da u njemu još ima fudbalskog žara.

Videćemo da li su prazne priče ili Tarabt zaista ima šta još da pokaže svetu. 

Sve informacije sa transfer pijace možete naći u našem dnevnom blogu TRANSFERI UŽIVO, ili klikom na tag ZIMSKI PRELAZNI ROK 2017

(FOTO: Action Images)


tagovi

Adel TarabtAtalantaBenfikaĐenovaEvropaItalijaMaurisio PiniljaPortugalSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara