"Pol Pirs"
"Pol Pirs"

Pirs se seli u Klivlend? Dva pika iz druge runde za živu legendu Bostona...

Vreme čitanja: 1min | ned. 23.06.13. | 19:43

Odlazak legende Seltiksa najviše zavisi od toga da li će Kevin Garnet i Dok Rivers napustiti klub

Pol PirsRukovodstvo Boston Seltiksa rešilo je da konačno krene u renoviranje ekipe, što je naišlo na ogromno negodovanje navijača, posebno u slučaju Pola Pirsa. Naime, najveći fanovi Zelenih nezadovoljni su činjenicom da je klub spreman da se odrekne usluga 35-godišnjeg krila, koji ima status žive legende. U slučaju da ostane, Pirs bi za sledeću sezonu dobio ugovor težak 15 miliona dolara, što svakako ne odgovara Seltiksima, a situaciju bi mogli da iskoriste Klivlend Kavalirsi.

Naime, kako prenose američki mediji, Kavalirsi nude dva pika iz druge runde (31. i 33. pika) u zamenu za vremešnog Pirsa, a kao rezervna opcija pominje se otkup ugovora za pet miliona dolara.

Izabrane vesti

Ostanak igrača poznatog pod nadimkom “Istina“ zavisi dosta i od eventualnog odlaska Kevina Garneta i Doka Riversa, koji su već neko vreme meta Los Anđeles Klipersa.

Ipak, celu priču mogao bi da ubrza vlasnik Klivlenda, Den Gilbert, koji je rekao da će Pirs imati zagarantovanu platu od 15 miliona dolara, kao i mesto u startnoj petorci, što bi Kavalirse moglo da odvede do plej-ofa naredne sezone. 

(FOTO: Action Images)


tagovi

Boston SeltiksDok RiversKevin GarnetKlivlendNBA ligaPol Pirs

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara