""
""

Piskavac: Agresivno na Jagodinu

Vreme čitanja: 1min | čet. 24.04.14. | 13:51

"O njihovom kvalitetu svedoči pozicija na tabeli, igraju dobro, organizovano, međutim, niko nije nepobediv i najvažniji je konačan ishod meča, koji će, očekujem biti povoljan po nas", dodao je Stamenković

Trener užičke Slobode Ljubiša Stamenković rekao je danas da bi pobeda nad Jagodinom u 26. kolu Superlige njegovu ekipu "približila luci spasa" u borbi za opstanak.
"Igraćemo agresivno, nadam se da će fudbaleri izneti taj napor, budući da svi imamo želju i motivaciju da slavimo kod kuće", kazao je on za Tanjug, dodajući da u predstojećem meču ne može da računa samo na Žeravicu koji ima kartone.

Stamenković je pozvao publiku da dođe u što većem broju kako bi podržala njegovu ekipu i pomogla joj u nameri da osvoji važne bodove.

Izabrane vesti

Govoreći o protivniku, šef struke Užičana kaže da su Jagodinci sjajna ekipa, koju predvodi vrhunski stručnjak, Mladen Dodić.
"O njihovom kvalitetu svedoči pozicija na tabeli, igraju dobro, organizovano, međutim, niko nije nepobediv i najvažniji je konačan ishod meča, koji će, očekujem biti povoljan po nas", zaključio je Stamenković.

Utakmica 26. kola Superlige Srbije između Slobode i Jagodine igra se u subotu od 16 sati na gradskom stadionu u Užicu.

Sloboda je 11. na tabeli sa 27 bodova, a Ćurani zauzimaju treće mesto sa 42 boda.

(FOTO: MOZZART Sport)


tagovi

SuperligaSrbijasloboda užiceLjubiša StamenkovićJagodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara