"Ljubiša Stamenković"
"Ljubiša Stamenković"

Piskavac: Ako im Bog oprosti i ja ću; Krmpotić: Sramota da stalno kukate!

Vreme čitanja: 2min | ned. 13.04.14. | 19:24

Žestoka rasprava trenera OFK Beograda i Slobode posle 23. kola Superlige. Zbog suđenja naravno

Ljubiša StamenkovićSudijske greške u susretima Crvene zvezde i Partizana broje se u decimalu, pa odluke na većini ostalih mečeva u srpskom prvenstvu nekako spontano padnu u senku beogradskih večitih rivala. Ipak, to naravno ne znači da spornih situacija nema. Naprotiv. Trener Slobode Ljubiša Stamenković poznat je kao jedan od najglasnijih kritičara sudijske organizacije, a tako je bilo i posle gostovanja na Karaburmi gde je OFK Beograd savladao Užičane sa minimalnih 1:0.
"Da kažem nešto u kratkim crtama, čuo sam da je bio neki sastanak prošle nedelje u vezi nekih stvari i mogu samo da kažem tim ljudima da je stanje mnogo gore i da je bolje da nisu ni pravili te sastanke", pomalo nejasan je bio popularni Piskavac, ali je svima bilo jasno našta je mislio.
"Hteo bih još samo da kažem da ja mogu da im oprostim… Ako im bog oprosti”, završio je Stamenković kratko izlaganje.

Kojim je izazvao žestoku reakciju kolege iz OFK Beograda Zlatka Krmpotića.
"Ovo je treći put da igramo sa Slobodom. Dva puta smo ih dobili, jednom smo igrali nerešeno, nadigrali smo ih svaki put. Danas su prvi put šutnuli u 35. minutu, a stalno se žale na sudije. Kad god izgube utakmicu žale se na sudije! Da li će neko stati na put ovome što se dešava?! Stvarno sramota, da stalno vrše pritisak na sudije. Neka pogledaju utakmicu i neka kažu da li postoji neki sporni detalj?", grmeo je Krmpotić.

Izabrane vesti

Sa tribina gledano, najočiglednije je bilo nezadovoljstvo gostiju zbog nedosuđenog penala posle jednog starta Jovice Vasilića u sudijskoj nadoknadi, ali je iz te pozicije bilo teško tvrditi da li je nesporan kontakt bio za najstrožu kaznu.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Zlatko KrmpotićSuperligaSrbijasloboda užiceOFK BeogradLjubiša Stamenković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara