""
""

Pizaro po treći put u Verderu! Još šest golova pa može u penziju...

Vreme čitanja: 1min | čet. 03.09.15. | 09:29

Ukoliko se po drugi put vrati na Vezer, Peruanac će imati sjajnu šansu da uđe među pet najboljih strelaca i istoriji Bundeslige

Prelazni rok je završen, ali daleko od toga da se na fudbalskom tržištu sada više ništa ne dešava. Slobodni agenti i dalje imaju šansu da se skuće, a jedno od najzvučnijih imena bez ugovora svakako je doskorašnji napadač Bajerna Klaudio Pizaro.

Nemački Bild u današnjem broju donosi informaciju da je veteran iz Perua koji će uskoro napuniti 37 godina na meti svog bivšeg kluba u čijem dresu se i proslavio u Bundesligi. U pitanju je naravno Verder koji kuburi sa napadačima, pošto ih ima samo dvojicu (Udža, Johanson), pa bi Viktoru Skripniku dobro došla jedna "devetka" kalibra Klaudija Pizara

Izabrane vesti

Ukoliko bi prihvatio da se po drugi put vrati na Vezer Pizaro bi morao da pristane na značajno smanjenje plate. On je prema poslednjem ugovoru sa Bavarcima zarađivao između četiri i četiri i po miliona evra po sezoni, što je za Verder previše. 

Ukoliko bi došlo do dogovora i Pizaro ostane u Nemačkoj i ove sezone, postojala bi realna mogućnost da reprezentativac Perua uđe u TOP 5 najboljih strelaca u istoriji Bundeslige. on je do sada postigao 176 golova i deveti je na listi, a petoplasirani Ulf Kirsten beži su mu svega šest golova. U tom slučaju ispred Pizara bi ostali samo Burgsmiler, Hajnkes, Klaus Fišer i nedodirljivi Gerd Miler.

(foto: Action Images)


tagovi

Verder BremenVerderprelazni rok 2015NemackaKlaudio PizaroEvropaBajern Minhen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara