"Pižon i Šestić"
"Pižon i Šestić"

Pižon objedinjuje struku na Marakani

Vreme čitanja: 1min | sre. 24.12.14. | 09:31

„Uglavnom ću biti zadužen za rad u omladinskoj školi, koja je bila i mora da bude esencija kluba. Radićemo na stvaranju igrača za prvi tim, ali i stručnjaka koji će u budućnosti voditi prvi tim“, objasnio je Petrović

Pižon i Šestić

Kompletna struka na Marakani u rukama četvrte Zvezdine zvezde Vladimira Petrovića Pižona. Legendarni igrač i bivši šef struke kluba iz Ljutice Bogdana biće prvi savetnik Nenada Lalatovića i pretpostavljeni svim ostalim trenerima u klubu.
Mene je oduvek samo struka zanimala i zato je moja uloga u klubu vezana samo za taj stručni rad sa trenerima. Uglavnom ću biti zadužen za rad u omladinskoj školi, koja je bila i mora da bude esencija kluba. Radićemo na stvaranju igrača za prvi tim, ali i stručnjaka koji će u budućnosti voditi prvi tim“, rekao je Petrović za Novosti.

Izabrane vesti

Kakav će zapravo biti poslovni odnos sa Lalatovićem?
Savetodavni, pre svega. Imaće moju pomoć za sve što treba, biću tu i da mu predložim nekog igrača iz škole za prvi tim. Uglavnom, objedinićemo kompletan stručni rad u klubu, što već kao model postoji u inostranstvu“, zaključio je Petrović.

(FOTO: MN press)


tagovi

FK Crvena zvezdaNenad LalatovićSrbijaSuperligaVladimir Petrović Pižon

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara