""
""

Plači Liverpule, Klopov bek završio u Dortmundu! Cena - 12.000.000 evra

Vreme čitanja: 2min | čet. 09.06.16. | 21:16

Defanzivac Lorijana i reprezentacije Portugala seli se na Vestfalen

Loša vest za navijače Liverpula - Borusija iz Dortmunda na korak je od potpisivanja ugovora sa defanzivcem francuskog Lorijana Rafaelom Gereirom.

Izabrane vesti

Portugalac, kojeg su Crveni i njihov menadžer Jirgen Klop jurili još od zime i koji je trebalo da zameni Alberta Morena na Enfildu, sada je najbliži Vestfalenu. Španac je i dalje prva opcija za levu stranu odbrane Liverpula, ali će Nemac na klupi slavnog kluba tražiti levog beka kako bi pojačao konkurenciju.

To, međutim, neće biti Gereiro nakon što je dobro obavešteni novinar Radio Monte Karla Mohamed Buhafsi objavio da su se Dortmund i Lorijen dogovorili oko transfera Portugalca. Sjajni 22-godišnji bočni fudbaler se nalazi trenutno u Francuskoj gde će nastupati za nacionalni tim na predstojećem Evropskom prvenstvu.

Gereiro će se preseliti u Nemačku u transferu vrednom 12.000.000 evra, a primarni zadatak biće mu da pojača odbranu Milionera koji su ostali nedavno bez Matsa Humelsa. Ako znamo da je Dortmund napustio Ilkaj Gindogan, a da se na isti korak spremaju Pjer-Emerik Obamejan i Henrik Mkhitarijan jasno je da će Dortmund u dosta izmenjenom sastavu dočekati novu sezonu.

Ali, ni Tomas Tuhel ne sedi skrštenih ruku, pa su rurski klub već pojačali Mark Bartra (Barselona) i Sebastijan Rode (Bajern), kao i dva mlada i talentovana napdača Usman Dembele (Ren) i Emre Mor (Nordsjiland). Njima će se narednih dana zvanično pridružiti i Rafael Gereiro pa je jasno da će Dortmund sa zanimljivom i talentovanom ekipom dočekati start nove sezone.        

(FOTO: Action Images)


tagovi

TransferiRafael GereiroNemackaLorijanletnji prelazni rok 2016Borusija Dortmund

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara