""
""

Platiš ga 56.000.000 evra, daš mu platu 20.000.000, a on se povredi posle 17 minuta?! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 10.07.16. | 19:25

Neslavan debi Hulka za kineski Šangaj

Brazilac Hulk stigao je pre nekoliko nedelja u Kinu sa oreolom jednog od najskupljih igrača u istoriji tamošnjeg fudbala. Posle nekoliko dana privikavanja na nove uslove života, novi klub i trenera, došlo je vreme za debi, koji sjajni napadač sigurno neće upamtiti po dobrom.

Izabrane vesti

Hulk, koji se preselio u tim Svena Gorana Eriksona u transferu vrednom čak 56.000.000 evra iz ruskog Zenita, a dobio je i platu od čak 20.000.000 evra po sezoni, postigao je u devetom minutu današnjeg meča prvi gol za Šangaj, koji je na kraju savladao Henan sa čak 5:0.

Ipak, samo osam minuta kasnije, 29-godišnji fudbaler je doživeo ozbiljan peh. Prilikom prijema jedne visoke lopte nezgodno je ispružio nogu i odjednom se našao na travnjaku uz bolni jauk. Brazilac se odmah uhvatio za levo koleno i bilo je jasno da povreda zahteva intervenciju lekara, a nakon ukazane pomoći na nosilima je iznesen sa terena. 

Probao je Hulk da nastavi igru, ali posle nekoliko minuta shavtio je da nije mogao više. Bol u kolenu je bio nepodnošljiv, pa je u 21. konačno zamenjen. Njegov izlazak nije uticao na igru i povbdu Šangaja, koji se ubedljivim trijumfom popeo na treće mesto u kineskoj Superligi, ali su se čelnici Šangaja sigurno dobro poreznojili dok su posmatrali najveću zvezdu kako se previja u bolovima.

(FOTO: Screenshot)


tagovi

Šangajmeđunarodni fudbalKineska SuperligaKinaHulk

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara