"Stadion u Lučanima"
"Stadion u Lučanima"

PLS: Mladost gazi!

Vreme čitanja: 1min | sub. 26.10.13. | 19:11

Tim iz Lučana u derbiju kola lako izašao na kraj sa Borcem pa sada ima osam bodova prednosti nad najbližim rivalom. Kraljevačka Sloga izbila na drugo mesto

Stadion u LučanimaČini se da ništa ne može da zadrži Mladost na putu ka Superligi! Tim iz Lučana je na domaćem terenu lako izašao na kraj sa Borcem u derbiju 11. kola i pobedom od 2:0 (1:0) učvrstio se na čelu drugoligaškog karavana.

Vladimir Golemić i Radomir Milosavljević su slomili otpor čačanskih Zebri, koji su pred početak sezone važili za prvog favorita za promociju. Jasno je, ipak, da taj epitet pripada ekipi Mladosti, koja je nanizala i šestu uzastopnu pobedu u Prvoj ligi Srbije.

Izabrane vesti

Mladost sada ima 28 bodova, čak osam više od kraljevačke Sloge, koja je remijem bez golova na gostovanju kod Doline izbila na drugo mesto.

Korak iza je Metalac, koji je pao u Zaječaru pošto je Marko Jakšić u 80. minutu meča postigao jedini gol na meču i Timok podigrao do kote 17 na kojoj su još četiri tima.

Među njima i Bežanija, koja je zahvaljujući raspoloženom Bojanu Božoviću, strelcu het-trika, deklasirala BSK sa 4:0 (2:0). Individualno, iskočio je i Petar Glintić, koji je postigao oba gola za pobedu Smedereva nad Proleterom od 2:1 (2:1).

PLS – 11. kolo:

Bežanija – BSK 4:0 (2:0)
Dolina – Sloga 0:0
Timok – Metalac 1:0 (0:0)
Sloga Petrovac na Mlavi – Teleoptik 3:3 (1:2)
Radnik – Jedinstvo 3:0 (0:0)
Mladost Lučani – Borac Čačak 2:0 (1:0)
Smederevo – Proleter 2:1 (2:1)

Nedelja:
13.30: Inđija - Sinđelić

(FOTO: Star Sport)


tagovi

BežanijaBojan BožovićBorac ČačakBSK BorčaDolinaMetalacMladost LučaniPetar GlintićPrva liga SrbijeRadnikSloga KraljevoSloga Petrovac na MlaviSmederevoSrbijaTeleoptikTimokVladimir Golemić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara