"Stadion u Lučanima"
"Stadion u Lučanima"

PLS: Mladost pretrčala Dolinu

Vreme čitanja: 1min | sub. 12.10.13. | 18:50

Tim iz Lučana se učvrstio na liderskoj poziciji na tabeli druge lige Srbije

Stadion u LučanimaIgra Mladost. Tim iz Lučana je u devetom kolu Prve lige Srbije slavio na gostovanju kod Doline sa 1:3 (0:0) i učvrstio se na čelu drugoligaškog karavana.

Sve je rešeno u razmaku od sedam minuta koliko je Lučancima trebalo da od zaostatka preokrenu situaciju u svoju korist. Predrag Živadinović, Dušan Tešić i Gradimir Grujičić su od 62. do 69. minuta tri puta matirali golmana domaćeg tima i bodovni saldo Mladosti uvećali na kotu 22.

Izabrane vesti

Na ruku ekipi Vladice Petrovića išli su i rezultati ostalih mečeva. Pre svega poraza drugoplasirane Sloge iz Kraljeva, koja se saplela u Surdulici jer je Radnik izvojevao vrednih 2:1. Okliznulo se i Jedinstvo, koje je pognutih glava napustilo Bežaniju 2:0.

Kikseve pomenutog tandema iskoristili su Sloga iz Petrovca na Mlavi i Metalac, koji su se poravnali sa Kraljevčanima na deobi drugog mesta sa 16 osvojenih bodova.

Sloga je zahvaljujući Apiji Najiri iz Gane slomila tvrd otpor BSK-a, dok je Nikola Ćirković u 81. minutu duela u Inđiji doneo minimalac Metalcu.

PLS – 9. kolo:

Sinđelić – Teleoptik 2:0 (0:0)
Smederevo – Borac 0:0
Dolina – Mladost Lučani 1:3 (0:0)
Bežanija – Jedinstvo Putevi 2:0 (2:0)
Sloga Petrovac na Mlavi – BSK 1:0 (1:0)
Inđija – Metalac 0:1 (0:0)
Timok – Proleter 1:0 (1:0)
Radnik – Sloga Kraljevo 2:1 (1:0)

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Apija NajiraBežanijaBorac ČačakBSK BorčaDolinaDušan TešićInđijaMetalacMladost LučaniPredrag ŽivadinovićPrva liga SrbijeRadnikSinđelić NišSloga KraljevoSloga Petrovac na MlaviSmederevoSrbijaTeleoptikTimok

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara