""
""

PLS: Pade Mačva k’o od šale! Izgubila i Sloboda, prvi put posle tri meseca...

Vreme čitanja: 1min | ned. 13.11.16. | 16:14

Bežanija priredila jedno od najvećih iznenađenja sezone

Posle pet uzastopnih pobeda lider Prve lige Srbije, ekipa Mačve, doživela je neočekivano lagan poraz na gostovanju Bežaniji - 0:2. Lavovi su do ovog kola bili ubedljivo najneefikasniji tim lige, što dodatno govori o kakvom se iznenađenju radi.

Izabrane vesti

Bežanija u oba poluvremena postigla po gol, pa se može reći da se pitanje pobednika nije postavljalo nijednog momenta. S ova tri boda Beograđani su za sada pobegli iz opasne zone, dok su Šapčani i dalje ubedljivo prvi jer je njihov prvi pratilac Sloboda takođe poražena. 

Užičani su izgubili na teškom gostovanju u Vranju, gde je Dinamo trećim trijumfom u poslednja četiri kola uspeo da se malo iskobelja iz kandži zone ispadanja i krene ka sredine tabele. Jedini gol za domaće dao je Aleksandar Stojković, popularni Piksi, u samom finišu utakmice. To je prvi poraz Užičana od avgusta, tačnije od prvog kola, od kada je prošlo ravno tri meseca.

U preostala dva današnja susreta remiji. Kolubara je iznenadila Orliće na Vračaru (1:1), a i novosadski Proleter može biti zadovoljan ishodom u Dobanovcima (1:1)...

PRVA LIGA SRBIJE - 14. KOLO

Subota:
ČSK - Odžaci 2:1 (0:0)
Jagodina - Zemun 1:2 (0:0)
Inđija - BSK 3:1 (1:1)
OFK Beograd - Radnički Pirot 0:1 (0:1)

Nedelja:
Sinđelić - Kolubara 1:1 (1:0)
Dinamo - Sloboda 1:0 (0:0)
Budućnost - Proleter 1:1 (1:1)
Bežanija - Mačva 2:0 (1:0)

TABELA:


tagovi

Srbijasloboda užiceSinđelićPrva liga SrbijePLSMačva ŠabacBudućnost DobanovciBežanija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara