""
""

Pobedi ili se gubi

Vreme čitanja: 1min | sre. 06.09.17. | 19:26

Jasan ultimatum za Holanđanina Franka de Bura

Izgleda da Frank de Bur (47) ima još samo jednu šansu da sačuva posao u Kristal Palasu. Predsednik Orlova Stiv Periš održao je danas sastanak s holandskim trenerom i predočio mu da će dobiti otkaz ovog vikenda ukoliko ne pobedi Barnli u gostima.

Izabrane vesti

Za sada, učinak Kristal Palasa su tri poraza u Premijer ligi u isto toliko utakmica, bez postignutog gola. Prema informaciji britanskog Telegrafa, rukovodstvo kluba sa Selhurst Parka je dugo razmatralo o poverenju De Buru i odlučilo je da mu pruži šansu da sačuva posao.

MOZZART KVOTE
(2,30) Barnli (3,10) Kristal Palas (3,35)
Nedelja, 14.30

Zato će subotnje gostovanje na Turf Muru pokazati može li Holanđanin da se adaptira na teške uslove i poboljša rezultate, inače će sigurno biti smenjen. Zanimljivo, De Bur planira da batali doasadašnju formaciju sa trojicom fudbalera u odbrani i tokom vikenda isforsira čuvenu holandsku 4-3-3 kako bi probao da sačuva posao. Da li će uspeti, vedećemo.

Kao potencijalnu zamenu Telegraf navodi klupsku legendu Djugija Fridmena, dok pojedini ostrvski mediji ponovo u vezu sa Kristal Palasom dovode menadžera Fulama Slavišu Jokanovića.

(FOTO: Action Images)  


tagovi

EngleskaFrank de BurKristal PalasPremijer liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara