""
""

Počeli pregovori Juventusa i Barseloninog defanzivca, Marota doputovao u Kataloniju

Vreme čitanja: 2min | čet. 11.12.14. | 19:58

Posle Pirla, Pogbe i Ljorentea, direktor Stare dame lovi još jedno pojačanje bez obeštećenja

Juventus nastavlja sa politikom dovođenja igrača kojima ističe ugovor. Da pomenemo da je direktor Stare dame Đuzepe Marota u prethodne tri godine na taj način doveo Pirla, Pogbu i Ljorentea bez plaćanja obeštećenja.

Izabrane vesti

Sledeća meta je Barselonin desni bek Martin Montoja. Kataloncu ističe ugovor na kraju sezone, a Juve je već krenuo u akciju. Danas je u prestonicu Katalonije doputovao Juventusov direktor Đuzepe Marota i otpočeo pregovore sa Montojinim menadžerom. Lukavi Italijan će pokušati da nagovori igrača da odsedi na klupi Barse (ili tribinama) do kraja sezone i potom bez obeštećenja dođe u Torino.

U Barseloni se nadaju da će Montoja produžiti ugovor i ostati u klubu. On je već petu sezonu član prvog tima Barse, ali nije uspevao da se nametne pored Danija Alvesa, pa i Adrijana koji je povremeno igrao na desnoj strani odbrambene linije.  Luis Enrike ne vidi Montoju u prvom planu, ali direktor Zubizareta tvrdi da Barselona ne želi da se odrkene desnog beka. Verovatno zbog toga i što veteran Alves napušta klub na kraju sezone. U tom slučaju bi Barsa ostala samo sa mladim Brazilcem Daglasom koji pokriva poziciju desnog beka i možda zato želi da zadrži Montoju.

Međutim, Montoja je nezadovoljan jer tokom pet godina nije dobio pravu šansu uprkos mnogim obećanjima i promenama trenera i ne želi da opet rizikuje još jednu sezonu na marginama zbog čega je i počeo pregovore sa Juventusom.

Ono što Italijanima može da poremeti planove je interes Arsenala, Liverpula i Evertona za katalonskog defanzivca. Ostrvljani mogu da Montoji ponude bolje finansijske uslove od italijanskog prvaka. Međutim, Marota je na sličan način ranije pobedio konkurenciju u trci za Fernanda Ljorentea

(FOTO: Action images)


tagovi

EvropaItalijaJuventusMartin MontojaPrimeraSerija AŠpanijaZimski prelazni rok 2015

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara