"Poldi sa sinom saigrača"
"Poldi sa sinom saigrača"

Podolski hoće da beži iz Turske

Vreme čitanja: 1min | uto. 15.03.16. | 11:46

Nemački napadač u strahu nakon serije teorističkih napada

Poldi sa sinom saigrača

Napadač Galatasaraja Lukas Podolski otkrio je da ozbiljno razmišlja o napuštanju Turske nakon bombaškog napada u Ankari koji se dogodio u nedelju, a prilikom kojeg je 37 ljudi izgubilo život.

Izabrane vesti

Galatasaraj je u ponedeljak potvrdio da je i otac turskog reprezentativca Umuta Buluta bio među ubijenima i to nakon što se vraćao kući sa fudbalske utakmice svog sina. Kemal Bulut je uživo posmatrao utakmicu svog sina u Ankari protiv Genčlerbirligija, a nakon utakmice eksplodirao je automobil sa podmetnutom bombom i usmrtio ga.

Podoloski, koji je prošlog leta stigao u Istanbul iz Arsenala i potpisao trogodišnji ugovor, priznao je da razmišlja o napuštanju Turske pogotovo zbog političke situacije u zemlji.
„Klub je u šoku. S obzirom na to šta se sve ovde događa moraću pažljivo da odlučim o daljim koracima“, rekao je Podolski za Bild.

Nedeljni bombaški napad u Ankari je treći u poslednjih pet meseci, a u januarskom terorističkom napadu u Istanbulu stradali su mahom nemački turisti.
„Moje misli su sa familijama poginulih i povređenih. Svet je postao užasno mesto“, zaključio je Podolski, koji će danas zajedno sa saigračima otputovati u Kajzeri na sahranu Bulutovog oca.

Pratite MOZZART Sport i na našoj novoj Fejsbuk stranici

(FOTO: Action Images)


tagovi

TurskaLukas PodolskiGalatasaraj

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara