""
""

Podrška Vujoševiću u Pioniru, skidali se Muta, Todorić, Tegeltija... (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 11.05.14. | 22:14

''Samo sam se pridružio otporu mediokritetima u KLS'', komentariše poznati novinar i kaže da je njegov gest izraz građanske neposlušnosti

Iziritirani kažnjavanjem trenera Duška Vujoševića, koga je Superliga sankcionisala 34.500 dinara zbog toga što je na meču sa Mega Vizurom skinuo sako tokom utakmkice, navijači Partizana su tokom meča crno-belih organizovali akciju podrške trofejnom stručnjaku.

Grobari su u završnici druge četvrtine sa tribina pozvali Vujoševićevog kolegu, Miroslava Nikolića da skine sako, na šta je Muta potvrdno odgovorio i do kraja prvog dela vodio meč u košulji.

Izabrane vesti

Na insistiranje publike sako je skinuo i sportski direktor Parnog valjka Dragan Todorić, zatim Vujošević, a ubrzo su mu se pridružili pomoćni trener crno-belih Petar Božić, kao i njegovi saradnici u stručnom štabu.

Akciji podrške Vujoševiću pridružio se i novinar SOS kanala Vladan Tegeltija, koji, doduše, nije imao sako, već je skinuo košulju, što su zabeležile TV kamere.
Ovo je otpor gluposti. Građanska neposlušnost. Posle Duleta, Mute i ostalih sa klupe i u hali, samo sam se pridružio otporu mediokritetima u KLS“, prokomentarisao je Vladan Tegeltija.

(FOTO: Star sport)

 


tagovi

Vladan TegeltijaSrbijaFK PartizanMiroslav NikolićJadranska ligaDuško Vujošević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara