Pojačanje iz Nemačke donosi prevagu

Vreme čitanja: 2min | sub. 01.09.18. | 08:55

"Jaro ima novog trenera i nekoliko novajlija u timu, ali su kvalitet i forma na našoj strani. Inače, meč sa Jarom je lokalni derbi, pa računamo i na podršku navijača", kaže Miloš Josimov

Nije atraktivno, ali može da bude isplativo. "Mali milion" puta smo se uverili koliko puta ova rečenica može da bude tačna. Zato, obratite pažnju na drugu finsku ligu. Lige petice neće nikuda pobeći, ali treba biti realan i konstatovati da baš u najjačim evropskim šampionatima ume da se desi da neki favorit proda. Brojni su razlozi. Umor, jača konkurencija, veći pritisak...

Srpski internacionalac Miloš Josimov, levi bek KPV-a, skoro dve godine živi i radi u Finskoj te njegove reči treba ozbiljno razmotriti jer se i te kako razume u materiju.
"Igramo odlično u poslednje vreme, remizirali smo sa HIFK-om, pa bili ubedljivi protiv KTP-a sa 3:1 i Jivaskile sa 4:1. Kompletni smo, a novi kvalitet doneo nam je vezni fudbaler Sebastijan Manstrem koji je nastupao za Štutgarter Kikers. Jaro ima novog trenera i nekoliko novajlija u timu, ali su kvalitet i forma na našoj strani. Inače, meč sa Jarom je lokalni derbi, pa računamo i na podršku navijača", rekao je Josimov za TIP Novosti.

Izabrane vesti

Ekenas, jedan od glavnih konkurenata KPV-u i HIFK-u, nema velike šanse da ostane u vrhu. Bar tako kaže Josimov.
"Ekenas nije slavio na prethodna dva gostovanja i ne verujem da će moći da izdrži trku sa nama i HIFK-om. Na meču Ekenas - Haka gađam 0-2"
,

Evo kako njegovi predlozi izgledaju na tiketu:

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sub 15:00 5721 FIN 2 Jaro - KPV ki 2 2,55
Sub 16:00 5724 FIN 2 Kajaani - KTP tgg gg 1,45
Sub 16:00 5723 FIN 2 AC Oulu - Hifk ug 0-2 1,80
Sub 16:00 5722 FIN 2 Klubi 04 - JJK tgg gg 1,55
Ukupna kvota10,32

FINSKA 2

Subota

Nedelja

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


tagovi

Finska 2Finska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara