"Marko Perović"
"Marko Perović"

Pojačava se OFK Beograd: Stižu Perović i Bates

Vreme čitanja: 2min | uto. 27.08.13. | 16:21

Romantičari blizu dogovora s iskusnim internacionalcima koji treniraju na Karaburmi

Marko Perović

OFK Beograd nije bio preterano aktivan u ovom prelaznom roku (ako se izuzme saga oko odlaska Marka Petkovića), ali bi Romantičari u smiraj letnje "pijace" mogli da dobiju dva velika pojačanja.

Izabrane vesti

Naime, prethodnih dana su na Kraburmi s ekipom Zorana Milinkovića trenirali Marko Perović i Stevan Bates i, prema informacijama MOZZART Sporta, postoji velika verovatnoća da narednih dana potpišu ugovore s Romantičarima. Nema sumnje da bi iskustvo njih dvojice mnogo značilo mladom Milinkovićevom timu.

Ofanzivni vezista Perović (29) je dete Crvene zvezde, a posle dobrih igara za crveno-bele u generaciji s Boškom Jankovićem, Bastom, Lukovićem, Žigićem... otišao je u Bazel gde je igrao od 2007. do 2009, da bi se potom otisnuo u SAD i potpisao za Nju Ingland Revolušn. U ekipi iz Bostona bio je do 2011, kada se vratio u Zvezdu, ali ga je teška povreda sprečila da ponovi igre iz perioda kada je prvi put bio na Marakani. Prošlu sezonu Perović je proveo u iranskom Persepolisu, odigrao deset utakmica i postigao dva gola.

U Iranu je u prethodnom periodu bio i Stevan Bates (31), koji je odigrao 27 mečeva za Mes Kerman. Zanimljivo, Bates je ovog leta bio na probi u Zvezdi, ali nije zadovoljio ukus trenera Slaviše Stojanovića. Visoki štoper ima bogatu karijeru: od Železničara iz Bara Venecije, preko Železnika, Alanije Vladikavkaz (Rusija), Rada, Šaterua (Francuska), Bakua (Azerbejdžan), Tromza (Norveška), Kazara iz Lenkorana (Kazahstan), sve do pomenutog Irana.

(Foto: STAR SPORT) 


tagovi

Marko PerovićOFK BeogradSrbijaStevan BatesSuperligaTransferi 2013

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara