""
""

Pojet: Svaka liga ima svog Gvardiolu, a samo je Simeone pravi

Vreme čitanja: 1min | sub. 15.10.16. | 14:15

„Dijego je pokazao svima širom sveta koji se bave ovim poslom, kako može da se postigne uspeh i na drugi način", kaže trener Betisa

Trener Betisa Gustavo Pojet kaže da mu je dosta kolega koje ništa novo ne smišljaju u fudbalu već samo kopiraju Pepa Gvardiolu. Zato je pohvalio stručnjaka na klupi madridskog Atletika Dijega Simeonea, čijem se stavu i odnosu prema fudbalu izuzetno divi.
„Zahvalan sam Simeoneu jer je pokazao da fudbal nije samo Pep Gvardiola. Pokazao nam je svima širom sveta koji treniramo klubove, kako može da se postigne uspeh i na drugi način, a ne samo onim koji je proklamovao Gvardiola“, kaže Pojet.

Izabrane vesti

Urugvajac je izneo i jedno zanimljivo zapažanje.
„U svakoj zemlji imate po jednog trenerskog Gvardiolu. A to je idiotizam jer samo Barselona može da radi ono što tako dobro radi. Nemojte pogrešno da me shvatite, volim Barsu i Gvardiolu I prepoznajem se sa njima, ali ne mogu da ih iskopiram. Jedino ako igrače ubedite u svoje ideje, onda možete tim da izdignete na visok nivo“, zaključio je Pojet.

Njegov Betis večeras dočekuje Real Madrid u jednom od derbija osmog kola Primere u meču u kojem Madriđani pokušavaju da okončaju seriju od pet mečeva bez pobede.

MOZZART KVOTE: (8,00) Betis (5,30) Real Madrid (1,35)

(FOTO: Action Images) 


tagovi

ŠpanijaReal MadridPrimeraGustavo PojetDijego SimeoneBetis

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara