"DANTE U DUELU SA AGUEROM"
"DANTE U DUELU SA AGUEROM"

Pola Evrope juri Dantea: Bajern se pravi lud, a Junajted i Monako prave problem Borusiji (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 25.03.15. | 18:04

Iskusni Brazilac je i te kako na ceni, sve je izvesniji njegov odlazak iz tabora nemačkog šampiona

DANTE U DUELU SA AGUEROMOdavno se pojavila informacija o povratku Dant​ea u Borusiju iz Mehengladbaha u sklopu kreiranja jakog tima za Ligu šampiona. Danas je otkriveno da će i kapiten Hanovera, Lars Štindl na kraju sezone stići na Borusija park. Ipak, slavni tim iz Mehengladbaha bi mogao da ima ozbiljne takmace u trci za potpis Dantea u Mančester Junajtedu i Monaku.

Matijas Zamer, direktor Bajerna iz Minhena je spekulacije o odlasku Brazilca označio kao besmislicu, ali kako je Dante izgubio mesto u timu ove sezone povratkom povređenog Badštubera,  nije nemoguće da se tamnoputi štoper spakuje i napusti Alijanc Arenu.

Izabrane vesti

Dante je medijima olakšao predviđanja njegove budućnosti izjavom da ga apsolutno ne zanima prelazak u ruski Zenit. Ostali su tako Mančester Junajted, Monako i Borusija Mehengladbah. Ako bude slušao srce, preseliće se u Borusiju u kojoj je i zaradio transfer u Bajern. Ako mu se igra na visokom nivou, biraće između Junajteda i Monaka, ali ako mu je do sigurnih trofeja, ostaće u Bajernu. Videćemo šta će odlučiti.

(FOTO: Action Images)


tagovi

NemackaMonakoEvropaDanteBorusija MenhengladbahBajern Minhen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara