""
""

Poledica o slučaju Trujić: Sramno! Igrači gube veru da će ih država zaštititi

Vreme čitanja: 2min | pet. 07.07.17. | 17:29

„Uznemiren je. Oseća se uplašeno“, kaže prvi čovek sindikata Nezavisnost

Poraz Vojvodine od Ružomberoka u Slovačkoj uzburkao je toliko strasti da je na kraju Nikola Trujić fizički napadnut o čemu je i sam govorio i istakao da je napustio novosadsku Vojvodinu zbog toga.

Naravno, na to niko nije ostao imun, pa tako ni Mirko Poledica, prvi čovek sindikata fudbalera Nezavisnost. On je u razgovoru za naš sajt rekao da igrači sve više gube veru da će ih neko zaštiti.

Izabrane vesti

Kao i da je Trujić uznemiren zbog svega što se dogodilo.
Uznemiren je. Oseća se uplašeno. Imam utisak da su svi igrači izgubili veru da će ih neko zaštiti. To je problem države, ali vidimo odsustvo svake kaznene politike za ove huligane. Sramno je ovo, ne znam gde to sve vodi. Nije fudbalska priča. Posebno mi je žao što se to događa u Vojvodini u klubu sa 103 godine istorije. Nažalost, ljudi koji ga vode srozali su ga na ovaj nivo“, rekao je Poledica.

Potom je dodao da ovo nije prvi put da se ovako nešto događa u Vojvodini i to ne u previše dugom vremenskom periodu.
To je lančana reakcija. Konstantno se već dešava. I pre mesec dana bio je incident u Vojvodini, ali nije izašao u javnost. Ovaj put je doduše odgovornost na prvom mestu na Ružemberoku kao organizatoru utakmice. I mi smo preko FIFPro tražlili izveštaj i on će biti prosleđen Uefi“, rekao je Mirko Poledica prvi čovek sindikata Nezavisnost za naš sajt.

PIŠE: Dejan Stanković


tagovi

FK VojvodinaSuperligaSrbijaMirko PoledicaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara