""
""

Policija na treningu Fulama

Vreme čitanja: 1min | sre. 01.11.17. | 20:30

Razlog je divljanje smenjenog čelnika Krejga Klajna

Fulam je u krizi. Četiri utakmice su bez pobede, sve dalje od pozicije koja vodi u plej-of, a sada je i policija počela da ih posećuje. Razlog - kontroverzni klupski statističar Krejg Klajn.

Izabrane vesti

Čovek od poverenja potpredsednika kluba Tonija Kana, i osoba koja se nekoliko puta zakačila sa trenerom Slavišom Jokanovićem, danas je napravio skandal. Pozvao je organe reda nakon što mu je saopšteno da je dobio otkaz u klubu i da više ne može da uđe u klupske prostorije. Policija je došla u trening kamp i prekinula trening, piše britanski Telegraf.

Radi se o čoveku koji je dobar sa gazdinim sinom još iz studentskih dana, a koji se pitao za najvažniju stvar, distribuciju novca. On je lično nekoliko puta blokirao transfere Jokanoviću i izvršnom direktoru Alistejru Mekintošu, koji su nekako uspeli da ubede gazdu proteklih dana da ga najuri.

Ipak, Klajn se ne miri sa takvom odlukom i najavljuje da će se boriti za svoja prava jer je nepravedno smenjen. Luda kuća na Krejven Kotidžu, a u petak uveče idu mečki na rupu, odnosno lideru Čempionšipa Vulverhemptonu.    

(FOTO: Action Images)


tagovi

Slaviša JokanovićFulamEngleskaČempionšip

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara