"Laković"
"Laković"

Politika: Zoran Laković napušta FSS! Odlazi da radi u UEFA za mesečnu platu od 25.000 evra

Vreme čitanja: 1min | sre. 29.04.15. | 10:13

Novi generalni sekretar bi trebalo da bude Nebojša Ivković

LakovićNa pomolu je rokada na funkciji generalnog sekretara Fudbalskog saveza Srbije. Dugogodišnji prvi operativac srpske kuće fudbala Zoran Laković prihvatio je ponudu UEFA i na leto se seli u Švajcarsku, a na njegovo mesto dolazi Nebojša Ivković, dosadašnji zamenik generalnog sekretara koji je na Terazijama 35 imao jednu od ključnih uloga u rešavanju pravnih pitanja.

Tu informaciju plasirala je Politika, koja otkriva čak i datum povlačenja Lakovića. U pitanju je 1. jul, kad će Zoran Laković i zvanično napustiti FSS i dobiti stalan posao u UEFA, o čemu se dosta pričalo prethodih godina, međutim, ta ideja nikad nije realizovana. Po svemu sudeći, vreme je za iskorak u funkcionerskoj karijeri Zorana Lakovića, koji će - dodaje Politika - u Nionu raditi za platu od 25.000 evra mesečno i sa porodicom će se preseliti u Švajcarsku.

Izabrane vesti

Laković je na funkciju vršioca dužnosti generalnog sekretara FSS-a promovisan 5. maja 2007, a Izvršni odbor mu je „skinuo“ prefiks v. d. 7. jula iste godine. Mandat mu je 12. jula 2012 produžen do 2016.

Politika dodaje da je na Terzijama već održan sastanak sa šefovima sektora koji bi mogao da znači upoznavanje najbližih saradnika Zorana Lakovića o ovoj odluci.

(FOTO: Star sprot)


tagovi

Zoran LakovićUEFASuperligaSrbijaNebojša IvkovićFudbalski savez Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara